MENJA GRAD, ALI NE I IME KLUBA: Još jednom se potvrđuje - u Sremu će se igrati pakleni fudbal!

Autor:

Sport

19.01.2023

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal će u Sremu, tokom predstojećeg proleća biti glavna tema svih razgovora.

MENJA GRAD, ALI NE I IME KLUBA: Još jednom se potvrđuje - u Sremu će se igrati pakleni fudbal!

Foto: FK Hajduk Beška

U prvom delu šampionata u okviru Sremske lige, ekipa Budućnosti iz Salaša Noćajskog najviše je pokazala i stigla do jesenjih lovorika, ali dešavanja tokom zimske pauze govore da će u nastavku borba za plasman u viši rang, biti više nego zanimljiva.

 

Mnogobrojni klubovi ovog ranga takmičenja pojačali su se u periodu između dva šampionata, a jedan od klubova koji prednjači sa novajlijama u svom sastavu, svakako je ekipa Hajduka iz Beške.

Tim koji je prethodnu jesen okončao na šestoj poziciji već sada je angažovao sedmoricu pojačanja. Opremu fudbalskog kolektiva iz Beške, već su  zadužili Srđan Matić, Boško Gajić, Radmilo Milenković, Mark Turčinović, Andreja Opačić, Luka Gavrilović i Aleksandar Hajnal, a danas je rukovodstvo Hajduka obelodanilo da je posao sa još jednim fudbalerom priveden kraju.

U pitanju je Stevan Dobrić koji u Bešku stiže iz redova Hajduka iz Divoša

 

Foto: FK Hajduk Beška

Navijači će imati razloga za slavlje

 

Dvadesetogodišnji fudbaler igra na poziciji centralnog beka, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za novobeogradski IMT, BSK Batajnicu i OFK Žarkovo.

Ostaje da se vidi da li je ovim potpisom, prelazni rok za ekipu iz Beške i okončan.

U premijernoj utakmici prolećnog dela šampionata Hajduk gostuje u Deču ekipi Sremca. Prvi ovosezonski susreta dve ekipe okončan je pobedom Hajduka minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading