IZ SRPSKOLIGAŠKOG KARAVANA U ELITU: Napadač Jagodine stigao u Super ligu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.01.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući sjajnim partijama izborio se za vredan transfer.

IZ SRPSKOLIGAŠKOG KARAVANA U ELITU: Napadač Jagodine stigao u Super ligu!

Foto: FK Jagodina

GFK Jagodina jesenji deo sezone u okviru Srpske lige Istok okončala je na nezadovoljavajućoj osmoj poziciji ostvarivši sedam pobeda, dva remija i šest poraza.

 

Međutim, i pored navedenog ostvarenja, nastupi njihovog mladog napadača Stefana Stanisavljevića nisu ostali neprimećeni.

U prethodnih šest meseci u dresu "ćurana" Stanisavljević je ostvario učinak od 16 pogodaka, od ukupno 27 koliko je celokupna ekipa postigla, što je bilo dovoljno da zasluži ugovor superligaškog kluba iz Lučana, ekipe Mladosti.

Dvadesetogodišnji centarfor, rođeni Jagodinac, nastupao je u mlađim kategorijama subotičkog Spartaka, a zatim je nosio dres paraćinskog Jedinstva, Radničkog iz Svilajnca i OFK Bačke iz Bačke Palanke iz koje je leta prethodne godine stigao u grad na obalama reke Belice.

Foto: GFK Jagodina

Iz Srpske u Super ligu - Stefan Stanisavljević

 

U ekipi Mladosti iz Lučana se nadaju da će im Stanisavljević pomoći u borbi za opstanak u eliti srpskog fudbala, a treba napomenuti da je ovo drugi fudaler koji u Lučane ove zime stiže iz srpskoligaškog karavana. Pre njega dres Mladosti zadužio je i doskorašnji golman Budućnosti iz Arilja, Luka Savić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading