UZ BORBU ZA ELITU, NASTAVLJA SE SA PROMOCIJOM MLADIH IGRAČA: Supertalentovani napadač priključen ekipi Marka Neđića!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.01.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Grafosi" pale motore...

UZ BORBU ZA ELITU, NASTAVLJA SE SA PROMOCIJOM MLADIH IGRAČA: Supertalentovani napadač priključen ekipi Marka Neđića!

Foto: RFK Grafičar

Fudbaleri Grafičara u nedelju 8. januara kreću put Turske gde će obaviti zimske pripreme za prolećni deo sezone, nakon kojeg će, svi se nadaju na Topčiderskoj zvezdi, klub ostvariti istorijski uspeh, plasman u elitni rang srpskog fudbalskog takmičenja.

 

Prethodnih dana roster "ljubičastih" znatno je oslabljen. Iz kluba su otišla trojica nosilaca igre iz prethodne polusezone. Vezista Nikola Knežević se obreo u kruševačkom Napretku gde će sticati neophodno superligaško iskustvo. Identičan zadatak, ali u redovoma novosadske Mladosti GAT imaće Nikola Mituljikić, dok će njegov brat Jovan prolećni deo sezone provesti pod komandnom palicom trenera Miloša Milojevića u seniorskom sastavu Crvene zvezde.

Samim tim, bilo je jasno da će trener Marko Neđić morati da pronađe nove nosioce igre koji će nastaviti putem kojim je klub krenup prethodnog avgusta.

Sa ekipom Grafičara, put zimskih priprema u Turskoj krenuće i mladi, supertalentovani Stefan Radujko.

Foto: Crvena zvezda omladinska škola

Buduća zvezda sa Topčiderske zvezde

 

Sedamnaestogodišnji fudbaler igra na poziciji napadača, ali može odgovoriti i zahtevima na krilnim pozicijama. 

Radujko je prošao kompletnu omladinsku školu Crvene zvezde, a u narednim danim dobiće priliku da se nametne treneru Neđiću i u narednom periodu sav svoj kvalitet dokaže i u seniorskom pogonu ekipe koja se bori za plasman u Super ligu Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading