GOLGETERI U ZIMSKOM SNU: Pet od sedam mečeva prvoligaškog karavana okončano bez golova - goleade u Inđiji i Klupcima! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.09.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivi rezultati zabeleženi su u 10. kolu Prve fudbalske lige Srbije.

GOLGETERI U ZIMSKOM SNU: Pet od sedam mečeva prvoligaškog karavana okončano bez golova - goleade u Inđiji i Klupcima! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

U petak 23. i subotu 24. septembra odigrano je sedam mečeva prvoligaškog karavana. Usled reprezentativnih obaveza meč između OFK Vršca i RFK Grafičara je odložen.

 

Čak pet od sedam odigranih mečeva okončano je bez pobednika. Mreže su mirovale u Užicu gde su se sastali Sloboda i ubsko Jedinstvo, kraj Studenjaka gde Trayal nije uspeo da slomi otpor novobeogradskog Radničkog, u Gornjem Milanovcu gde je domaćin i u duelu sa gostima iz Čajetine nastavio nepreglednu seriju bez pobede, u Sremskoj Mitrovici gde su bodove podelili domaći Radnički i pančevačka "Dizelka", kao i u Šapcu gde je Mačva odolela favorizovanom IMT-u.

Izuzetno zanimljiv duel viđen je na "Toyo Tires Areni" u Inđiji gde su domaćini i pored dva gola prednosti na kraju prepustili trijumf ekipi iz "srpske Atine". Zeleno-beli su u prvih sat vremena igre dominirali i stekli dva gola pednosti, a u listu strelaca su se upisali Dragan Radosavljević u 35. i Slaviša Stojanović u 53. minutu iz jedanaesterca. Činilo se da je pitanje pobednika rešeno, ali ekipa RFK Novi Sad 1921 nije se predavala. Nadu "Kanarincima" doneo je Veljko Mladenović u 66. minutu, a zatim na scenu stupa Jovan Ilić koji trese mrežu Miloša Čupića u 80. i 90. minutu i donosi tri boda svojoj ekipi.

 

 

Još efikasniji meč viđen je na stadionu u Klupcima gde su se sastale ekipe Loznice i beogradskog Rada.

Veoma zanimljivo bilo je tokom prvog dela igre, a "Građevinari" su preko Stefana Mitrovića i Stefana Mihajlovića stiglo do dva gola prednosti. Na isteku prvih pola sata igre, nadu domaćinu doneo je Darko stanojević, ali je pitanje pobednika bilo rešeno u na samom početku drugog poluvremena.

Željko Arsić je u 51. minutu povisio prednost ekipe sa Banjice na 3:1, a kada je dva minuta kasnije drugi žuti i samim tim crveni karton dobio fudbaler domaćih Stafan Radmanović, pitanje pobednika se nije dovodilo u pitanje.

Do kraja susreta još po jednom su se u listu strelaca upisali Stefan Mitrović i Stefan Mihajlović, dok je strelac drugog pogotka za Loznicu bio Dragiša Komarčević sa "bele tačke".

 

 

- Prva liga Srbije, 10. kolo:

GFK Sloboda (Užice) - Jedinstvo (Ub) 0:0

Radnički (Novi Beograd) - Trayal (Kruševac) 0:0

Inđija Toyo Tires (Inđija) - RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) 2:3

Metalac (Gornji Milanovac) - Zlatibor (Čajetina) 0:0

Radnički (Sremska Mitrovica) - Železničar (Pančevo) 0:0

Mačva (Šabac) - IMT (Novi Beograd) 0:0

Loznica (Loznica) - Rad (Beograd) 2:5

OFK Vršac (Vršac) - RFK Grafičar (Beograd) - odloženo

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading