Prvi put Xtip Stream u Zoni „Zapad“ - Istočne Srbije!

Autor:

Sport

24.09.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rembas (Resavica) – Vinogradar (Zleginje) (nedelja, 25. septembar, 15:30)

Prvi put Xtip Stream u Zoni „Zapad“ - Istočne Srbije!

Foto: MerkurXtip/Youtube.com

Premijera Xtip Stream-a u Zoni „Zapad“ biće iz Resavice gde će domaći Rembas, inače lider u ligi, dočekuje Vinogradar iz Zleginja. Rembas je krenuo silovito, posle šest kola upisao je svih šest pobeda i već napravio razliku od četiri boda u odnosu na najbliže pratioce Trstenik i Jedinstvo iz Kruševca.

 

S druge strane, Vinogradar je dobro počeo i upisao tri pobede u uvodna četiri kola, ali poraz u Ćupriji i nerešen ishod sa Majdevom spustili su ga na šesto mesto. Ipak, trebaće više od toga za ekipu iz Zleginja odbije od napada na lidera i to na njegovom terenu. Do sada je Vinogradar pobeđivao ekipe koje su slabijeplasirane od njega, ali možda je došlo vreme za neki vredniji ovosezonski trofej.

U nedelju, 25. septembra od 15:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite meč Zone „Zapad“ između Rembasa iz Resavice i Vinogradara iz Zleginja.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading