NEZABELEŽENO: OFK Beogradu stigla podrška navijača velikog rivala - od svog kluba zahtevaju da se Romantičarima pomogne!

Autor:

Sport

20.09.2022

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Romantičari" prolaze kroz najteži period u istoriji kluba.

NEZABELEŽENO: OFK Beogradu stigla podrška navijača velikog rivala - od svog kluba zahtevaju da se Romantičarima pomogne!

Foto: OFK Beograd

Rezultata nema. OFK Beograd godinama tavori u nižim rangovima srpskog fudbala, a da je situacija alarmantna obelodanili su navijači ovog kluba koji su pre par dana uputili apel svim ljubiteljima fudbala da pomognu slavnom klubu.

 

Tim povodom, putem društvene mreže Tviter javnosti, ali i svom klubu, novosadskoj Vojvodini, obratili su se navijači ovog kluba sa jedinstvenim predlogom.

Apel navijača Vojvodine prenosimo u celosti:

- Navijači Vojvodine nikada nisu bili navijači rezultata! Apelujemo da rukovodstvo odvoji novac i donira OFK Beogradu (donira, a ne pozajmi), makar to značilo da naš klub ne dovede neko potencijalno pojačanje! Takođe, pozivamo rukovodstvo Vojvodine da se zakaže odigravanje prijateljskog meča sa OFK Beogradom koji bi bio humanitarnog karaktera, za pomoć i očuvanje OFK Beograda!

Svesni smo u kakvom društvu svi živimo i sutra slična sudbina može da zadesi naš, kao i bilo koji drugi klub u Srbiji, mada ovde ima i onih zaštićenih koji su odavno mogli da budu na mestu "romantičara".

Potencijalnim gašenjem OFK Beograda izgubili bi svi mnogo više nego što se u ovom trenutku može zamisliti. Makar na jedan dan budimo svi ROMANTIČARI - stoji u saopštenju navijača FK Vojvodina Novi Sad.

 

 

Zaista je nepotrebno komentarisati sve što je navedeno. Vojvodina i OFK Beograd, kao jedni od najstarijih srpskih fudbalskih klubova, decenijama su vodili velike borbe na fudbalskom terenu i sigurno bi nestanak kluba sa Stare Karaburme bio nenadoknadiv gubitak za srpski fudbal i sport uopšte.

Napomenučemo još samo da su "Romantičari" prethodnog vikenda u okviru 6. kola Srpske lige Beograd uspeli da stignu i do prvog ovosezonskog trijumfa. Na Omladinskom stadionu savladana je ekipa Teleoptika rezultatom 2:1.

U međuvremenu, OFK Beogradu je stigla podrška i iz Podgorice, od strane Varvara, navijača FK Budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading