SCENE KOJE ĆE IZLUDETI MILJANU KULIĆ! Bebica dohvatio Takijevu devojku, u krevetu pao POLJUBAC!

Autor:

Zadruga

06.09.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica pokazao zavodničke sposobnosti i osvojio Takijevu devojku.

SCENE KOJE ĆE IZLUDETI MILJANU KULIĆ! Bebica dohvatio Takijevu devojku, u krevetu pao POLJUBAC!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u rijalitiju "Elita" održana prva žurka u kazinu, na kojoj su pevali Vanja Mijatović i Joca Stefanović. Kroz sezone je već poznato da seučesnici rijalitija utorkom posebno opuste i da uz malo alkohola nastanu nove ljubavne veze, ali i izbiju ozbiljni obračuni i žestoke svađe. 

Po svemu sudeći prethodna noć bila je jako zanimljiva za elitne, a pogotovo za Nenada Macanovića Bebicu i Teodoru Delić, koji su se nakon završetka žurke u krevetu prepustili nežnostima. Bebica i Teodora su razgovarali, dok su ostali učesnici rijalitija uglavnom spavali, a kad je Macanović krenuo na spavanje čulo se da je palo nekoliko poljubaca, ali su vešto sakrili da li su bili u obraz ili u usta. 

Njih dvoje trenutno borave u kući za odabrane, sa još osam cimera, što im je po svemu sudeći pomogli da se za samo par dana zbliže i da se izrode simpatije. Otkako je počela "Elita" Bebica i Teodora su dosta vremena provodili zajedno, a Delićeva je još pred početak rijalitija privukla pažnju na sebe zbog odnosa sa Takijem Marinkovićem. Za Teodoru se pričalo da je Takijeva devojka, ali se ona na ulasku u rijaliti ogradila od toga. 

Sigurno je da nežni momenti, koje su imali Bebica i Teodora, neće ni malo obradovati njegovu bivšu devojku Miljanu Kulić, a poznavajući je kroz prethodne rijaliti sezone, možemo da očekujemo burnu reakciju. 

Republika

Foto: Republika.rs

Teodora Delić i Taki Marinković

U nastavku teksta možete pogledati kako su izgledale ljubavne scene između Bebice i Teodore.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading