"POSLALI STE MI ŠKALJARCE, SRAM VAS BILO" Stanija Dobrojević javno ZAPRETILA Aneli i njenoj podršci: Sve će da se RASKRINKA!

Autor:

Zadruga

05.09.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta pobesnela u emisiji "Amidži šou", pa odbrusila podršci Anele Ahmić!

"POSLALI STE MI ŠKALJARCE, SRAM VAS BILO" Stanija Dobrojević javno ZAPRETILA Aneli i njenoj podršci: Sve će da se RASKRINKA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija Dobrojević

Starleta i bivši zadrugarka Stanija Dobrojević je večeras pobesnela u emisiji "Amidži šou" zbog prozivki Aneli Ahmić u "Eliti". Kako je Aneli istakla, Stanija pre veze sa Asminom Durdžićem nije nikada slikala hranu u skupim restoranima, a starleta je istakla da je uvek slikala hranu - od skupocenih jela, do bureka.

Ona je progovorila i o neprijatnom susretu koji je imala sa škaljarcima u Budvi.

- Polusvet, polusvet! Obraćam se sad njenoj podršci. Znate šta su mi uradili. Sedela sam sama na bazenu, meni šumskoj jagodici poslali škaljarce. Sram vas bilo, ološi! Sve će da se raskrinka ko je ona! Samo se meni skinite sa grbače! Ja imam problem sa njim, jer sam samo stavila istinu! Osećam se izigrano! Zato sam tražila da me ostave na miru! Samo želim da izađem iz ovoga! - javno je poručila Stanija.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija Dobrojević

Pre emisije Stanija je dala intervju za Republiku u kom je govorila o svom raskidu sa Asminom.

Uh, šta se meni nije izdešavalo. Bila sam na sedmom nebu, pripremala se za venčanje, da bi me sve ovo sad sačekalo u Srbiji, ne znam šta me je snašlo... Ja nisam ni znala da ta žena postoji. Rekla mi je da ima dete sa ženom, a mu se to desilo, ali da je imao druge žene posle nje. On je bio slobodan dečko, uživali smo u Majamiju. Otišli u Crnu Goru, samo je krenuo da mi zvoni telefon, svi mi pisali da sam nekome otela muža. Ludilo u telefonu, udarna vest. Ja ga pitam šta je ovo, on kaže da mu je bivša ušla u "Zadrugu" i tu kreće haos. Ludilo mi je krenulo, imala sam nervni slom u Budvi. Sve sam mu verovala. Ali gledam i šta se izbacuje sa druge strane, nisam nikome mogla više da verujem. Gledala sam kroz njega. Zato sam morala da presečem. Ne emotivno, ali sam rekla da je kraj. Sutra idem u Ameriku da dođem sebi - rekla je Stanija, pa dodala:

Osećam se katastrofa, želela sam da prekinem to. Ranije su bili skandali, ali izmišljenje priče, a ovo je moj život. Nisam nikome rasturila brak, nikoga nisam otela. Taj čovek nije oženjen. Tražila sam papir. Ja sam samo htela istinu. Šta god da jeste, ja sam htela istinu. Našla sam se u neobranom grožđu, ne znam u šta da verujem. Ostavila sam ga zbog prepiski i glasovnih. Ja mogu da oprostim sve pre trenutka ulaska u vezu sa mnom, posle toga ne. Skinula sam prsten. Da, istina je da sam izgubila bebu, i to me je poremetilo. To sam priželjkivala dugo, da bi se desio preokret. On je sa mnom danas bio kod lekara. Meni je u glavi haos! Ali mogu da kažem da je ta unutra iscenirala, to je namešteno. Sve što je izašlo u medijima, on je kačio na Whatsapp. Meni je sve ovo dno dna! - dodala je Dobrojevićeva.

Republika

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević

Moj najveći problem je bio što je on druge vere. Zna se moja prošlost, šta sam prošla u detinjstvu. Nisam obična Srpkinja. Možda su za nekog tabu tema, ali meni je to bio najveći problem, kako ću reći porodici. Krila sam, a sada svi moji čitaju da sam rasturačica braka. Ne znam šta moji misle, nisam ni pričala sa njima. Do pre par sati sam bila sa njim, danas sam raskinula. Rekla sam mu: "Ako me poštuješ i voliš, sad me samo pusti. Idi i miri se sa bivšom ili budi sa nekom petom, ali meni treba da budem sama". Prošlo mi je kroz glavu da je sve iscenirano. Mene on nije osvojio parama, stvarno se trudio... Ja nisam htela da budem sa njim zbog druge vere i jer sam mislila da je bio u fazonu starlete, automobili. On je došao, iznajmio stan preko puta mog i svakog dana smo pili kafu... Tako je krenulo... "Elita", uh... - ispričala je starleta za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Opajdara

06.09.2023 09:55

Pa nije ti prvi put da budš sa ožejenim čovekom. Ne foliraj se više i ne izigrvaj sveticu.Daleko si ti od toga. Sve se zna. Bolje bi bilo da si i dalje ostala animir dam u a. On je izjavio da te je kupio na mesec dana za 30.ooo e, opala ti cena...omatorila si. Ne brukaj se više u Srbiji...

yAba

06.09.2023 11:20

Meni sve ovo liči na najavu ulaska tog muža, dečka ili nečijeg šta god bilo. Ona devojka unutra cmizdri od prvog minuta ulaska i jedina njena priča je o prevari muža i da je bila sa nekim Marinkom a drugo (osim " utehe" Janješeve), žena ne zna da prozbori. Sve ovo deluje "spremljeno" i ja sad očekujem mužev ulazak da se svađaju i mire a onda "oporavljena" Stanija ući će u "velikom stilu" i sa fanfarama da im pokaže kako se igra rijaliti. Napred Stanija, razdrmaj ih malo. I opet iz Bosne "glavne igračice", poznate po ne baš sjajnoj prošlosti ali vrsne u lukavstvu, lažima i podmetanju, švaleranciji i vođenju ljubavi sa ljubavnikom pred mužem, zlu i pokvarenosti ( gledali smo neke od tih osobina kod nekih od bivših zadrugarki kao npr. Dalila, Ermina, Irma, ona šta se ošišala na ćelavo pre par sezona, Maca Diskrecija...).