STANIJA BEŽI U AMERIKU ZBOG ŠKALJARACA! Raskinula sa oženjenim verenikom, u Crnoj Gori doživela HAOS!

Autor:

Zadruga

05.09.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević raskinula sa dečkom, otkrila da su je napali škaljarci u Crnoj Gori!

STANIJA BEŽI U AMERIKU ZBOG ŠKALJARACA! Raskinula sa oženjenim verenikom, u Crnoj Gori doživela HAOS!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Starleta Stanija Dobrojević našla se u centru skandala kad je trenutka takmičarka "Elite" Aneli Ahmić u javnost iznela da joj je bivša zadrugarka preotela supruga Asmina Durdžića, sa kojim ima dvogodišnje dete. Stanija se oglasila pred gostovanje u večerašnjoj emisiji "Amidži šou" i uživo raskinula sa svojim verenikom:

Republika

Foto: e-stock, facebook

 

- Ja sam odmah rekla, pitala sam ga da li je na papiru venčan, mene interesuje samo istina. Gledam šta ona priča, slušam šta on priča, nisam znala kome da verujem. Nije verovatne sve izmislila. Vidim da ima dosta podmetačine. Tražila sam bilo kakav papir, dokaz. Očigledno jeste za neke stvari lagala, koliko je živela i to. Rekao mi je da je bio u maju da da novac i da vidi malu, ona svaki put snima te vlogove kad ide. Ali on se kune da nisu bili intimni. Sramota me je da pričam o svemu ovome, našla sam se u neobranom grožđu. Treba da odbranim sebe da nikome nisam rasturila brak, a nisam ni znala da ta žena postoji. Od njega samo zahtevam istinu. Najvećem neprijatelju ne bih poželela da je u mojoj koži - krenula je Stanija.

Republika

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

 

- Što se tiče tog drugog deteta, rekao je da se zezao u komentarima da mu je to sin. Ali ja sam njega ostavila. Presekla, sramota me je svega ovoga. Ne znam šta porodici da kažem. Ovo je moj život. Presekla sam. Ako je svemirska ljubav bićemo zajedno... Imala sam savršen život i bez njega. On je možda tu, čekaće me možda posle emisije. Jednostavno, izašle su neke stvari, ispalo je da mi piše iza leđa. On me veri u Majamiju, a piše mi iza leđa. Doživela sam nervni slom, ne verujem nikome. Otići ću u "Amidži", reći ću šta imam i sutra idem u Ameriku. Meni treba mir, treba mi da me muškarac voli i poštuje. On jeste galantan, ali nisam bila zbog toga sa njim. Najveći problem je bio što je druge vere, ali se toliko borio za mene, ja sam na to pala. Ja ovo nisam zaslužila, toliko živim časno. Rasplakaću se, ova žena je to smislila da uđe u "Zadrugu". Ne znate kakvog ološa imate tamo. Ja u Crnoj Gori, sedim na bazenu, oni šalju likove iz škaljarskog klana, kakav je to svet -  dodala je Dobrojevićeva za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

05.09.2023 21:46

Ti casna, ha, ha, ha dobat vic, slikas se gola i ti casna mars bre olosu jedan