SLAVILA OLUJU, JURILA NOVAKA, A SAD OPET PLJUJE PO SRBIMA: Hrvatica ponovo pokazala da nema srama ni stida

Autor:

Sport

14.05.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada takmičarka zadojema mržnjom.

SLAVILA OLUJU, JURILA NOVAKA, A SAD OPET PLJUJE PO SRBIMA: Hrvatica ponovo pokazala da nema srama ni stida

Foto: instagram.com/mateajelic

Matea Jelić i Novak Đoković

Matea Jelić, mlada tekvondistkinja iz Hrvatske, baš mrzi Srbe. Tačnije, mrzi ih sve sem Novaka Đokovića. Naime, ona je bila u Beogradu na nedavnom Evropskom prvenstvu u tekvondou, a onda je po povratku u domovinu počela da pljuje po Srbima, gotovo na isti način kao pre nekoliko godina kada je veličala zločinačku vojnu akciju Oluja, u kojoj je  1995. proterano i bijeno više odf 250.000 Srba. Naime, ona je pričajući o doživljajima iz Beograda iznena mnogo neistine, a upravo zbog navodnih pretnji koje je dobijala od Srba zbog svojih ranijih stavova

- Jedan čuvar je uvek bio blizu i kad god bih se okrenula, njega bih videla pa sam se osećala sigurno. Zahvalna sam tim ljudima koji su bili uz mene, ali i Savezu koji je odlučio da pazi na mene i što su obratili pažnju na te stvari. Najvažnije mi je bilo da moji roditelji ne strahuju da može nešto loše da mi se dogodi - ispričala je Matea za Večernji list.

Foto: YouTube/Printscreen

Matea Jelić

Kako je dodala, zbog navodnih pretnji ona je u Beogradu bila bez podrške najmilijih do same završnice, kojima nije mogla da se garantuje bezbednost kao i njoj.

- Ja sam htela da moji roditelji ostanu kod kuće, ali mama nije izdržala pa je došla na dan borbe da navija - dodala je Matea.

Podsetimo, Jelićeva je posle osvajanja zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju veličala zločinačku akciju Oluja. Hrvatska olimpijska šampionka istakla je da želi da napravi doček u Kninu koji će se spojiti sa godišnjicom Oluje, za koju je kazala da joj mnogo znači.

- Doček u olimpijskom selu je bio sjajan. U selu su me dočekali kao da sam kod kuće. To smo mi Hrvati! Uvek se držimo zajedno. Želim da doček spojim s proslavom Oluje! Jedva čekam da se vratim u Knin. U Hrvatsku se verovatno vraćam za dva dana, a taman se bliži i godišnjica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i volela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista - rekla je Jelićeva krajem jula 2021.

A samo koji dan ranije, neposredno posle osvajanja zlata, ona je na svom Instagramu objavila fotografiju sa Novakom, na kojoj sija od sreće, a ono što je dodala u opisu je oduševilo i mnoge navijače Srbije, pošto je stavila smajlije sa dve zlatne medalje, čime je htela da najavi da će pored nje i Novak biti olimpijski šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Rea

14.05.2024 17:30

Evo nek javi meni zadojicu je ja za ljubav srba i hrvata....sta je prodblem Dacu joj moju cuclu i nek se zadoji, i ljubav sirimo i eto, svima lepo

Tuzlak

14.05.2024 17:39

Normalno je da ce slaviti svoju državu rodjenja