INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA PROMENILE ELITU: Aneli hitno tražila POLIGRAF, želi da DEMANTUJE Janjuševe OPTUŽBE!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva poludela nakon Janjuševih optužbi, bivši par zaratio nikad žešće!

INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA PROMENILE ELITU: Aneli hitno tražila POLIGRAF, želi da DEMANTUJE Janjuševe OPTUŽBE!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Printskrin/RTV PINK

Danas je u "Eliti" tokom raspodele budžeta Ivana Marinkovića došlo do nove žestoke svađe Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Njih dvoje su jutros napravili karambol na imanju, zbog kojeg je reagovalo i obezbeđenje, a ponovo su izgvoroli jedno drugom najstrašnije reči nakon drame Nikole Lakića.

- Neko je ušao u rijaliti i izneo sve informacije iz spoljnjeg sveta, time se menja tok rijalitija, upravo ste bankrotirali - prokomentarisao je Nikola Lakić, aludirajući na Slađu Lazić Bošković, koja je izdramila:

- Hajde, budaletino, kosi ti ovde da mi tako pričaš? Šta je problem što ja volim da pijem, gde si, fanatiku jedan - odgovorila je Slađa.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Novi haos Aneli i Janjuša

Odmah je došlo i do sukoba

- Ti si, druže, takav smećar, ti si nebitan i ološ, ovo je najveća ljiga koju je neko sreo u životu - rekao je Janjuš.

- Rekao sam mi da sam ti pušila ku*ac, što lažeš sada, ali to nije istina, ja ću da idem na poligraf da vidimo da li sam ti to radila, jednoj majci to da govoriš - rekla je Aneli.

- Ti nisi majka, ti si ološ, zabole me ku*ac za sve, ajde od*ebi, piškiš u gaće i onda uzimaš kutiju cigareta - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Drama ne prestaje

Nakon ovoga je Ivan dao Janjušu mali budžet.

- Janjuš, mali budžet. Nadam se da si me čuo, dok sam pričao Aneli. Rekao sam ti sve što mislim. Ova devojka ti ništa dobro nije donela, niti će ti doneti. Naš odnos je završen, jer smo rekli neštp jedan drugom, žao mi je zbog toga. Mislim da se to ne bi desilo, da nije postojala Aneli. Vidim te samo kroz vezu sa Aneli. Želim ti da ne budeš s njom - rekao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading