PREKRŠENO STROGO PRAVILO VELIKOG ŠEFA, ČEKA SE REAKCIJA NA OVO! Procurila nikad viđena fotografija Miljane Kulić iz Elite, niko nije ni slutio šta radi!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je uhvaćena tokom podele budžeta Ivana Marinkovića, evo zašto nije bila za crnim stolom.

PREKRŠENO STROGO PRAVILO VELIKOG ŠEFA, ČEKA SE REAKCIJA NA OVO! Procurila nikad viđena fotografija Miljane Kulić iz Elite, niko nije ni slutio šta radi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Nedelja noć je rezrvisana za izbacivanje iz "Elite". Sinoć su se za opstanak u rijalitiju borili Bojana Pavlović, Anđela Šparavalo i Boža Džons.

Publika je donela odluku da Boža zauvek napusti rijaliti. Njega je po izlasku iz Bele kuće sačekala Ana Radulović u studiju. On je sa voditeljkom sumirao utiske o svom učešću, a onda je imao zadatak da napiše pismo i da imenuje ovodeljnog vođu.

Veliki šef je poslao to pismo na adresu Bele kuće kako bi zadrugari saznali Božinu odluku. Milena Kačavenda je kao prošlonedeljni vođa pročitala njegovo pismo.

- I ovaj osmeh moj pred ljudima, lažan je. Crno na belo jer ovo srce bez Elite je strano telo. Naredni vođa je Ivan Marinković. Pozdrav, Boža Džons - napisao je Boža.

Kako je, brzo nakon saopštenja ove odluke, došlo vreme za Ivanovu podelu budžeta, Marinković je krenuo da komentariše ukućane i deli im novac za ovonedeljne troškove, a na Instagramu se pojavila fotografija Miljane Kulić, koja je totalno sabotirala ovu emisiju, što je strogo zabranjeno:

- Je*e se Miljani što je podela budžeta - glasio je opis ovog snimka na Instagramu.

 

 

Kako se spekuliše po društvenim mrežama, Miljana će najverovatnije biti kažnjena, jer nije učestvovala u programu, već je odlučila da poradi na svom tenu, pa je ful skockana zauzela mesto u dvorištu i sunčala se kod bazena, ne mareći za ono što Ivan ima da kaže o njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Poki

14.05.2024 09:43

Muljana nece biti kaznjena, ona je beli medved u Eliti