ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Menja se tok Elite, izabran NOVI VOĐA - a zbog NJEGA svi strahuju!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boža Džons odlučio je da zakuva čorbu!

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Menja se tok Elite, izabran NOVI VOĐA - a zbog NJEGA svi strahuju!

Foto: Shutterstok

Nedelja noć je rezrvisana za izbacivanje iz "Elite". Sinoć su se za opstanak u rijalitiju borili Bojana Pavlović, Anđela Šparavalo i Boža Džons.

Publika je donela odluku da Boža zauvek napusti rijaliti. Njega je po izlasku iz Bele kuće sačekala Ana Radulović u studiju. On je sa voditeljkom sumirao utiske o svom učešću, a onda je imao zadatak da napiše pismo i da imenuje ovodeljnog vođu.

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

 

Veliki šef je poslao to pismo na adresu Bele kuće kako bi zadrugari saznali Božinu odluku. Milena Kačavenda je kao prošlonedeljni vođa pročitala njegovo pismo.

- I ovaj osmeh moj pred ljudima, lažan je. Crno na belo jer ovo srce bez Elite je strano telo. Naredni vođa je Ivan Marinković. Pozdrav, Boža Džons - napisao je Boža.

- Hvala ti Božo. Ne očekujte od mene ništa posebno - rekao je Ivan s osmehom na licu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković je novi vođa

 

Ivan važi za nekog ko nema dlake na jeziku i ko uvek iznese svoje mišljenje. Zbog svog britkog jezika neretko ulazi u verbalne sukobe sa rijaliti učesnicima, te nema sumnje da će ovo biti uzbudljiva nedelja.

Sinoć je došlo do iznenađenja u rijaliti programu "Elita 7" kada je takmičar Boža Džons napustio takmičenje. Naime, Boža je bio eliminisan zbog najmanjeg broja glasova, dok je Bojana Pavlović osvojila najviše glasova, a Anđela Šparavalo se našla na drugom mestu. Situacija je bila napeta, a Boža je prokomentarisao da su svi takmičari usmereni ka borbi za finale, što je rezultiralo visokim tenzijama u kući.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading