ŠOK PROMENA ANE KORAĆ: Objavila fotke, svi trljaju oči u neverici (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

05.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać novom promenom ostavila je sve bez teksta!

ŠOK PROMENA ANE KORAĆ: Objavila fotke, svi trljaju oči u neverici (FOTO)

Foto: instagram.com/ana_korac

Ana Korać Instagram

Multimedijalna ličnost Ana Korać se porodila krajem februara ove godine i na svet donela naslednika kojem je zajedno sa svojim misterioznim partnerom dodelila ime Lav. Iako se nakratko povukla iz javnosti, Ana se neretko oglasi na društevnoj mreži Instagram, a poslednjom objavom iznenadila je sve svoje pratioce.

Naime, Ana je odlučila da drastično skrati svoju kosu, a veliku promenu objavila je na svom "storiju". Kako se može videti iz priloženog, ona se odlučila za "paž" frizuru.

Podsećanja radi, kako je Republika saznala, Ana Korać je na dan svog 29. rođendana odlučila da krsti svog sina prvenca, te je tako u njenom domu upriličeno duplo slavlje. Inače, Ana se nakon porođaja potpuno posvetila porodici, ali i zdravom načinu života, a za samo tri meseca uspela je da skine 11 kilograma i liniju dovede do savršenstva.

Inače, iako je u početku krila svog naslednika od znatiželjnih očiju javnosti, novopečena mama sada već neretko objavljuje momente iz svog privatnog života.

Republika

Foto: instagram.com/ana_korac

Ana Korać sa sinom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading