NAŠA PEVAČICA SINU PRIREDILA GALA SLAVLJE: Danas puni 18 godina, a dobila ga je u NAJTEŽEM PERIODU!

Autor: G. D. / A. N.

Zabava

28.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Sečivanović prosljavlja punoletstvo sina Mateje!

NAŠA PEVAČICA SINU PRIREDILA GALA SLAVLJE: Danas puni 18 godina, a dobila ga je u NAJTEŽEM PERIODU!

Foto: Goran Doljančević

Pevačica Biljana Sečivanović je organizovala raskošno gala slavlje povodom proslave punoletstva svog sina Mateje u jednom beogradskom restoranu. Svojom pažnjom prema detaljima, Biljana je učinila da ovo slavlje bude nezaboravno kako za njenog mezimca, tako i za sve prisutne goste.

Na proslavi je okupljen veliki broj Matejevih drugara, ali i Biljaninih prijatelja i kolega. Pevačica je zablistala u crno-beloj kombinaciji sa visokim repom, srdačno dočekujući goste ispred sale. Fotoreporteri su zabeležili i prisustvo njenog supruga Aleksandra, sa kojim živi na velelepnom imanju u okolini Beograda, zajedno sa sinom Matejom i ćerkom iz Aleksandrovog prethodnog braka.

Biljana je podelila emotivnu priču o periodu kada je bila trudna sa Matejom. Naime, ona je tada prolazila kroz tešku porodičnu tragediju, gubitak svog sestrića Nikole, koji je izgubio bitku sa teškom bolešću. 

- U to vreme se moj sestrić Nikola borio sa opakom bolešću, sestra je morala da operiše kičmu, kao posledicu spavanja na stolici uz pločice, uz krevetiće u bolnici. Ja sam se bavila detetom, duša moja, tad je već bio na "trodonima", imao je stravične bolove. Kupala sam ga i gledala užasne prizore. U osmom mesecu trudnoće sam morala da se vratim u Austriju jer sam po zakonu morala da budem blizu bolnice u kojoj sam potpisala da ću se poroditi. Znala sam da će biti dečak, a ime Mateja mu je dao Nikola, po svom drugu. U devetom mesecu sam sama krečila stan, pomagao mi je Bojan, moja bivša ljubav - rekla je Biljana, te dodala da se ubrzo porodila.

Republika

Foto: ATA Images

Biljana Sečivanović

Biljanina priča o suočavanju sa teškim trenucima pre porođaja jasno pokazuje njenu izuzetnu snagu i posvećenost. Ova emotivna ispovest dodatno osvetljava složenost života poznatih ličnosti i njihovu sposvećenost porodici i bliskim osobama.

Biljana Sečivanović je kroz organizaciju raskošne proslave punoletstva svog sina Mateje pokazala ne samo svoju posvećenost porodici, već i svoju snagu i emotivnu dubinu. Ovo slavlje će sigurno ostati duboko urezano u sećanjima svih prisutnih, dok će Biljana nastaviti da inspiriše svojom istrajnošću i ljubavlju prema svojim najbližima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading