MILJKOVIĆA VODE U POLICIJSKU STANICU: Pogledajte snimak ispred bolnice Laza Lazarević! (VIDEO)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

13.05.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika donosi materijal sa lica mesta!

Bivši zadrugar Marko Miljković pušten je iz bolnice Laza Lazarević u pratnji policije, koja ga, kako nezvanično saznajemo, vodi u policijsku stanicu. 

Hoće da me proglase ludim - rekao je.

Marko je pre toga određeni period proveo u Urgentnom centru, a ekipa našeg portala našla se na licu mesta. Tamo smo zatekli Miljkovića, kog je policija izvela iz Urgentnog centra, sa lisicama na rukama, a on nije prestajao da divlja i dobacuje.

Kako smo saznali, Luna Đogani je sa decom napustila stan. 

- Videli smo je kako izlazi iz zgrade. Pobegla je sa decom iz stana i ušla u nečija kola. Bila je uznemirena - rekao nam je jedan od Luninih komšija.

Sve je krenulo od sukoba sa komšijama. Naime, on je izrazio nezadovoljsvo time što su komšije "bacale pomije" na njegov stan, te je kao odogovor na to njihovu terasu gađao jajima. Ovo neobično rešenje problema dovelo je do sukoba i, na kraju, do privođenja.

- Umesto da budem sa decom, sada me vode u Lazu, idem sad da me testiraju da li sam normalan - ponavljao je Marko Miljković kad su ga priveli, preneo je "Informer".

 - Istina je, bacio sam 60 jaja na njihovu terasu, slobodno to napišite, satima sam ovde, ne znam gde će još da me vode, samo zamolite Lunu da angažuje advokata i da me izvuče iz policije - rekao je bivši zadrugar Marko Miljković vidno izrevoltiran za gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miks

14.05.2024 12:46

Goveda treba da budu na livadu, grad nije za njih, samo livada i pustiš ga tamo da divlja.