GLUMICA NAPUPILA, PA PRIZOROM SVE RAZNEŽILA: Vanja Nenadić pokazala kako uživa u poodmakloj trudnoći

Autor:

Zabava

13.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog blagoslovenog stanja Vanja se povukla iz svih glumačkih projekata.

GLUMICA NAPUPILA, PA PRIZOROM SVE RAZNEŽILA: Vanja Nenadić pokazala kako uživa u poodmakloj trudnoći

Foto: Printscreen

Glumica Vanja Nenadić čeka prvo dete s kolegom Markom Todorovićem, a sada je objavila snimak iz šetnje na kojem se vidi njen trudnički stomak koji je svakim danom sve veći.

Vanja je u poodmakloj trudnoći, te se povukla iz svih glumačkih projekata. Pozorište i kamere sada su u drugom planu, a po svemu sudeći glumica uživa u trudničkim danima. Na snimku koji je osvanuo na njenom Instagram profilu vidi se kako je partner Marko drži za ruku dok šetaju. Ona je iskoristila sunčano vreme i snimila svoju "napupelu" siluetu u senci.

Republika

Foto: printskrin/instagram.com/vanjnj

 

 

U jednom trenutku vidi se kako buduća mama mazi svoj stomak što je posebno raznežilo njene pratioce na društvenim mrežama.

Inače, Vanja je stopirala sve projekte u pozorištu, pa je tako u komediji "Koferče" koja se igra na sceni Opere i teatra Madlenianum svoju ulogu snajperiste predala koleginici Ljubinki Klarić. Već sutra, 14. maja u 19.30 časova publika će premijerno moći da vidi kako se Klarićeva snašla u ulozi Nadežde.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_todorovic)

 

Vanja i Marko su se verili krajem prošle godine u Londonu, a njihova sreća uskoro će se umnožiti. Nedugo nakon što se u medijima pojavila informacija da je u blagoslovenom stanju glumica se oglasila i potvrdila lepe vesti.

Istina je. Ali, pazite, ja sam htela to na drugi način sve da objavim, tako da meni sad stvarno... Nemam mentalnog kapaciteta da sad sve to izvedem ovako na tim intervjuima, tako da verujem da će biti prilike u narednim mesecima, malo mi je sve to danas bilo neplanirano i ne znam ni kako se desilo. Pa, eto, da se čujemo malo kasnije ako može, ne danas kasnije, nego posle nekog vremena, jer nisam uopšte sada planirala da objavljujem to na taj način, tako da ne bih sad nešto izjavljivala posebno na tu temu. Ovo mi je sve malo too much, ali čućemo se tim povodom u neko skorije vreme - rekla je tada lepa glumica za Telegraf.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading