Teya Dora otvorila dušu o Evroviziji: Znala sam da neću dobro proći! To takmičenje više nije zabavno!

Autor:

Zabava

13.05.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska predstavnica priznaje da nije imala velika očekivanja u Švedskoj.

Teya Dora otvorila dušu o Evroviziji: Znala sam da neću dobro proći! To takmičenje više nije zabavno!

Foto: printskrin/instagram

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji u Malmeu Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, završila je na 17. mestu, a odmah po povratku u Beograd podelila je utiske s ove prestižne muzičke manifestacije. Ona tvrdi da se nije nadala boljem plasmanu, te istakla da Evrosong više nije toliko zabavan.


- Od početka pričam da nisam imala za sebe neka ludilo očekivanja. Ove godine smo imali dosta dešavanja na Evroviziji i dosta momenata gde su se glasovi baš preusmerili ka par favorita - rekla je Teja po povratku u Beograd i dodala:


- Nisam ni sigurna zašto su diskvalifikovali Holandiju... Mi smo samo na probi gde se predstavlja zastava zemlje videli da nema Holandije. Dosta je čudna atmosfera bila... Nisam pratila i ne znam kako je bilo iza kulisa prošle godine, ali ove godine mogu da kažem da nije bilo toliko zabavno. Nismo imali vremena da se družimo s ostalim predstavnicima.
Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Teya Dora zauzela je 17. mesto na Evroviziji

Naša Teodora se osvrnula i na predstavnicu Izraela, koja je sve vreme u Švedskoj izazivala burne reakcije javnosti.


- A Izrael... Šta da kažem, svi znamo šta se tu dešava. Mi smo tamo bili da se predstavimo muzikom i da predstavimo naše zemlje na lep način. Muzika je tu da širi pozitivnu energiju i ljubav, to je sve što mogu da kažem - rekla je pevačica, pa prokomentarisala to što joj je hrvatski žiri dodelio svega tri poena:


- Ja sam čula da smo dobili 12 od publike, to je nešto što mi je najdraže! Žao mi je što mi nisu dali, naravno, ali opet, ne znam ni ko je bio žiri. Ne možemo ni da se žalimo.


VANA SRBIJI DALA TRI POENA,
A OVDE DOLAZI I UZIMA PARE

Republika

Foto: ATA Images

Vanna bila član hrvatskog žirija

Najveći šok izazvali su glasovi komšijske Hrvatske, kojoj je naš stručni žiri dao 12 poena, a oni Srbiji svega tri boda. Apsurd je veći pošto je u hrvatskom stručnom timu, koji, pored dvojice producenata Mihovila Šoštarića i Srđana Skansija Sekulovića, te pevačice Đine Viktorije Damjanović, ima i poznatu pevačicu Ivanu Vrdoljak Vanu, koja nastupa i po Srbiji, te Dinu Jelusića, koji je pevao s Parnim valjkom, a u Srbiji bio na turneji kao novi član Vajtsnejka. Na društvenim mrežama oglasili su se mnogi Hrvati, te pobesneli zbog odluke stručnog žirija. Nakon toga hrvatska pevačica je pokušala da se opravda.


- U hrvatskom žiriju za ovogodišnju Evroviziju je bilo pet osoba. Svako od nas je glasao zasebno - po svojoj savesti. Zbroj naših glasova je dao konačne ocene. S obzirom na to da propozicije ESC ne dozvoljavaju objavljivanje pojedinačnih glasova, zaista nije nimalo fer što me neki od vas osuđuju bez da znate kojoj sam zemlji dala koliko bodova - napisala je Ivana Vrdoljak Vana na društvenoj mreži.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading