DINA VIŠE NIJE ŽIVOJINOVIĆ! Unuka legendarnog Bate napravila ŽIVOTNU PROMENU!

Autor:

Zabava

14.05.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dina se zaklela na večnu ljubav svom izabraniku Lazaru.

DINA VIŠE NIJE ŽIVOJINOVIĆ! Unuka legendarnog Bate napravila ŽIVOTNU PROMENU!

Foto: Instagram.com

Dina Živojinović

Unuka legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, Dina, juče je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Lazaru Đukanoviću, a veliko slavlje bilo je u Kragujevcu odakle je mladoženja.

Dina je blistala u dugoj venčanici ispod koje se ocrtavao njen trudnički stomak, a kako je nedavno otkriveno Dina i Lazar čekaju blizance. Lepa mlada je u petom mesecu trudnoće.

Venčanje je organizovano u tajnosti, a Dina je uzela muževljevo prezime Đukanović. Crkveno venčanje održano je u prelepom ambijentu manastira Drača, u najužem krugu porodice.

Dina je uvek isticala da je bila izuzetno vezana za svog dedu Batu Živojinovića sa kojim je provela i njegove poslednje dane. 

- Od nas šestoro unučadi, a svi smo studirali u inostranstvu, ja sam se jedina vratila da budem sa dedom u poslednjim mesecima njegovog života, i uz babu Lulu i medicinsku sestru Lepu, koja nam je postala član porodice. Tada sam počela da ga doživljavam drugačije. Imali smo ozbiljnije razgovore o poslu i životu. Do tada je sve bilo dečja igra - rekla je tada Dina.

Studije je završila na Sorboni, u Kaliforniji i Londonu, a posebno zanimljivo jeste to da je tema njenog master rada vezana za jednu od najpoznatijih uloga njenog dede - Valtera.

- Studirala sam književnost na Sorboni, komunikacije u Kaliforniji, master iz antiterorizma završila sam u Engleskoj… U Londonu sam radila godinu, dve. Uhvatila me je nostalgija za Srbijom, javila se i depresija i shvatila sam da je ono što mi najviše nedostaje porodica. Kada sam došla kod babe i dede, shvatila sam da je i njima porodica najviše nedostajala. Sve se lepo poklopilo i ostala sam ovde - rekla je ona svojevremno.

Nedavno su Batini posmrtni ostaci iz Aleje zaslužnih građana premešteni u selo Koraćica, gde glumac sada počiva pored svoje supruge Julijane Lule Živojinović, a samom činu pristustvovala je i Dina sa svojim izabranikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading