ŠA MOLI VANJU DA MU SE VRATI! Osvanule reperove ponižavajuće poruke, javno preklinje suprugu za DRUGU ŠANSU (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

05.09.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandaloznog raskida, Nenad Aleksić Ša obrnuo ploču - javno preklinje suprugu za drugu šansu!

ŠA MOLI VANJU DA MU SE VRATI! Osvanule reperove ponižavajuće poruke, javno preklinje suprugu za DRUGU ŠANSU (FOTO)

Foto: Republika.rs, Instagram

Nakon što je u javnosti poput bombe odjeknula vest da se reper i bivši rijaliti učesnik, Nenad Aleksić Ša, razvodi posle samo mesec dana braka sa tiktokerkom Vanjom Ignjatović, strasti se, po svemu sudeći, između bivšeg para ne smiruju.

Kako su domaći mediji pisali, Vanja je pobegla od bivšeg učesnika "Zadruge" i napustila stan u kojem su zajedno živili, međutim, kako je Ša otkrio za Republiku, on ne zna koji je zapravo razlog njihov raskida. Međutim, sada je obrnuo ploču, te se saznalo da je moli da mu se javi i vrati.

Republika

Foto: printscreen/TikTok

Ša i Vanja TikTOK

Naime, mlada tiktokerka je držala "lajv" na ovoj popularnog društvenoj mreži sa još jednim korisnikom, a Aleksić se sa svog verifikovanog profila obratio svojoj još uvek zakonitoj supruzi, poručivši joj da ga odblokira, te da će biti dobar, kao i da je voli najviše.

- Pozdravi mi lepoticu sa druge strane. Kaži joj da me odblokira, biću dobar... Samo joj poruči da je muž voli najviše, odoh iz "lajva", a vi trenirajte - napisao je Ša tiktokeru, uz emotikon srca.

Podsećanja radi, kako se navodilo u medijima, odnos Nenada Aleksića Ša i Vanje Ignjatović se brzo zakomplikovao, jer je reper navodno po svaku cenu želeo dete, dok je tiktokerka imala potpuno drugačije planove.

Republika

Foto: Pixabay, instagram.com/printscreen, youtube.com/Premijera Official

Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović

- Ša i Vanja su i pre braka govorili o tome da bi želeli dete. Tada je ona bila ta koja mu je povlađivala pričama da jedva čeka da mu rodi sina koji će biti njihova mešavina. Naravno, to mu je bio dodatan razlog da je što pre oženi i sa njom zasnuje porodicu. Kada je venčanje održano i zvaničan brak počeo, Vanja je drastično promenila ploču - naveo je izvor uz tvrdnje da je Nenadu teško palo to što mu je supruga tek posle udaje priznala da još uvek ne želi dete:

- Ne samo da je Vanja sa oduševljenjem pričala o zajedničkoj bebi nego je zajedno sa Nenadom smišljala imena. Znala je koliko on voli decu i ubedila ga je da će postati tata u bliskoj budućnosti. Kako se brak razvijao, izmišljala je razloge da sačekaju sa tim, pričala da treba da uživaju jedno u drugom i da se još uvek navikava na novi bračni status zajedno sa sinom kog ima iz prvog braka. Iako je na početku popuštao, postalo mu je jasno da Vanja ne želi ni brak ni dete sa njim i postajao sve naporniji u želji da reše taj problem - kaže izvor za Alo uz tvrdnje da je Aleksićeva pobegla glavom bez obzira kada je shvatila da je suprug neće tako lako pustiti da promeni zajedničke planove za budućnost:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović

- Svaki miran razgovor pretvarao se u pakao, psovke i agresiju. Urlao bi na nju uz tvrdnje da ga je izmaniplulisala i prevarila. Nije mu bilo jasno da neko može za jedan dan da promeni sve o čemu su zajedno maštali. Posle svake burne svađe bi ona odlazila iz porodičnog doma dok nije došao dan kada mu je priznala da nije srećna sa njim i da ne želi drugo dete u sledećih nekoliko godina. To ga je potpuno slomilo i tada je teškog srca shvatio da je kraj njihovog braka. Još uvek se ne miri sa tim da ju je toliko pogrešno procenio, prijateljima govori da ga je Vanja iskoristila zarad popularnosti i svaku noć plače. Za sada ne deluje da će doći da pomirenja, bar neće ukoliko Nenad ne odustaje od svoje najveće želje, a to je da ima decu - otkrio je izvor nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading