"ISTINA JE, RAZVODIM SE" Ša potvrdio da je došlo do KRAHA sa Vanjom - napustila je njegov stan!

Autor:

Zabava

31.08.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper se oglasio za Republiku i potvrdio naša saznanja!

"ISTINA JE, RAZVODIM SE" Ša potvrdio da je došlo do KRAHA sa Vanjom - napustila je njegov stan!

Foto: printscreen/instagram

Kako je Republika prva pisala, došlo je do drame u odnosu repera i bivšeg zadrugara Nenada Aleksića Ša i njegove supruge Vanje, sa kojom je krajem prošlog meseca imao crkveno venčanje. Reper je obrisao sve slike njene slike sa svog Instagrama i otpratio ju je, a sada se oglasio za Republiku i priznao da je došlo do kraja.

- Da, istina je da se razvodim, samo ona nek kaže razlog, ja ne znam stvarno šta bih rekao. Ne znam da li sam u šoku, da li sanjam ili da se smejem na sve ovo. Nije brak dečja igra - rekao je Ša za Republiku.

Kako je reper naveo, ova situacija duže traje i ona je napustila stan, ali je istakao da do prevare nije došlo.

Republika

Foto: Pixabay, instagram.com/printscreen, youtube.com/Premijera Official

ša i Vanja

Podsetimo, Vanja i Ša su u aprilu ove godine na njegov rođendan imali građansko venčanje, dok se crkveno odigralo u njenom rodnom gradu Kraljevu krajem prošlog meseca. Ša je već bio braku sa Ivanom Aleksić, od koje se razveo nakon što ju je prevario u "Zadruzi 4" sa Tarom Simov.

Ša je sinoć uklonio sve zajedničke fotografije sa Vanjom, a potom objavio svoju fotku i pesmu "Me, Myself and I", koju izvode Dži Izi i Bibi Reksa.  Pemsa govori o osobi koja je ostala sama, a Ša je izdvojio sledeće stihove:

Republika

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

 

- O, samo smo ja, ja i ja, solo vožnja dok ne umrem. Imam sebe za ceo život, nije mi potrebna druga ruka da je držim. Čak i kad je noć hladna, imam vatru u duši - glase stihovi koje je Ša izdvojio.

Vanja se još uvek nije oglasila povodom ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

31.08.2023 17:45

Blago tebi, Ša - ratosiljao si se spodobe ; Bog te spasio... teške manitulatorke ... U očima joj se videlo da je lažovčina... NE IDE UZ TEBE takva ženska ; pobogu, nađi ozbiljnu - ti to možeš i NE ženi se odmah : šta ih reklamiraš...