LEPI MIĆA JE VRATIO NA FABRIČKA! Pričao o Aneli Ahmić u dvorištu, poludeće kad za ovo sazna!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je sve počinjalo nisi mogao nikako da je izbaciš iz koloseka, bila je svoja i sigurna. Šta se u međuvremenu desilo ja ne znam. Znam samo da je najbolje da se skloni od Janjuša.

LEPI MIĆA JE VRATIO NA FABRIČKA! Pričao o Aneli Ahmić u dvorištu, poludeće kad za ovo sazna!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Lepi Mića osamio se sa nekoliko cimera u dvorištu Elite posle karambola koji se desio između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, pa je rekao da je šokiran time da se dvoje odraslih ljudi ponaša kao da su se vratili u tinejdžersko doba. Mića tvrdi da Aneli treba da se ponese kao žena koja kod kuće ima dete, te i da ne treba da glumi Maju Marinković.

- Ova Aneli je iz dana u dan sve luđa! Kako se probiližava kraj rijalitija žena je sve više van sebe. Kad je sve počinjalo nisi mogao nikako da je izbaciš iz koloseka, bila je svoja i sigurna. Šta se u međuvremenu desilo ja ne znam. Znam samo da je najbolje da se skloni od Janjuša - rekao je Mića, pa je nastavio: 

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

- Oni se ponašaju kao dva pomahnitala tinedžera. Ne mogu da shvatim da neko ima dete kod kuće, a da se ponaša ovako kao da je pao s kruške. Ona je žena koja nema 15 godina, nadam se da će da se vrati ono njeno normalno ponašanje od pre nekoliko meseci, jer ovo sada je stvarno strašno! 

Podsećamo, učesnici Elite Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš posvađali su se sinoć do te mere, da je obezbeđenje sve vreme moralo da im bude u blizini! Naime, u pitanje je opet dovedeno njeno poverenje i činjenica da je Janjuš više puta nazvao folirantkinjom, zbog čega je nastao karambol na imanju, pa su pljuštale i velike uvrede.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Lepi Mića

 

Mrš smradu jedan i folirantu, sram treba da te bude, kakav si ti ološ, treba porodica sve ovo da me gleda, ti mene da izbacuješ iz paba - rekla je Aneli.

Klošarko jedna najgore, razvaliću te ovde smećarko jedna, sad ste završili zauvek. Sve je u pravu Jasmin sada mi je sve jasno, treba da mi se skloniš sa očiju. Razvaliću vas ovde - rekao je Janjuš.

- Oćeš i mog brata da razvališ ološu neviđeni, boli te Asmin i ljubomoran si na njega, ti si bolestan čovek da ovako nasrćeš na mene. Joj šta mi radi čovek ja ću sebe da uništim, pakao mi je čovek napravio. Ja ne mogu ovo sada izdržati - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading