ZVEZDAN STIŽE U ELITU BESAN KAO RIS: Ovo su detalji ulaska bivšeg robijaša, spreman da ZAKUCA KUMU!

Autor: P. R.

Zadruga

06.09.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su detalji ulaska bivšeg robijaša, spreman da ZAKUCA KUMU!

ZVEZDAN STIŽE U ELITU BESAN KAO RIS: Ovo su detalji ulaska bivšeg robijaša, spreman da ZAKUCA KUMU!

Foto: Vladimir Lukic, ATAImages

Učesnica "Elite" Milena Kačavenda, kako je i najavila pre samog ulaska na imanje u Šimanvocima, ne prestaje da raskrinkava i iznosi razne tvrdnje i optužbe na račun bivšeg robijaša i zadrugara Zvezdana Slavnića, koji će, kako saznaje Republika, uskoro i sam postati deo sedme sezone popularnog rijalitija.

Naime, kako za naš portal otkriva dobro obavešteni izvor, Slavnić će, nakon što je pred kraj prethodne sezone "Zadruge" diskvalifikovan iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja, ponovo ući u trku za glavnu nagradu od 100.000 evra.

- Zvezdan je besan kao ris nakon svega što je Kačavenda zajedno sa Markom Đedovićem izgovorila na njegov račun. Čovek je poludeo, hoće po svaku cenu da uđe u "Elitu" i javno se obračuna sa tom ženom jednom zasvagda! Milena je uglavnom slagala sve što je rekla i Zvezdan joj ovo neće oprostiti, rešio je stane na put njenim "koskama" koje već dva dana baca uživo u programu. Rekao mi je ulazi za veliki honorar i spreman je na sve - otkriva upućeni izvor za Republiku, te dodaje:

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Zvezdan Slavnić Elita 7

- Ove godine će igrati drugačiju igru. Zvezdan je zaljubljen u rijaliti, što bi klinci rekli, loži ga da bude pred kamerama i to je postalo njegov život. Jedva čeka da postane deo "Elite" i kaže šta ima, a znate i sami kakav je kad poludi, siguran sam da će biti haosa... Čeka se pravi momenat - zaključuje izvor za naš portal.

Podsećanja radi, nakon što se u "Eliti" desio dugonajavljivani razgovor Milene Kačavende i Marka Đedovića, tokom koje su iznete šokantne optužbe na račun drugoplasirane učesnice šeste sezone "Zadruge", Ane Ćurčić, i njenog nekadašnjeg nevenčanog supruga, bivšeg robijaša Zvezdana Slavnića, oglasio se upravo on, u nameri da, kako kaže, stane na put raznim "teorijama zavere".

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić/Vladimir Lukic

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Milena Kačavenda

Zbog novih priča i teorije zavere koje se pakuju na moj račun, želim jasno i glasno da demantujem sve što se tiče iznošenja mišljenja Marka Đedovića, a u vezi sa dogovorom Ane i mene, Anđele, mog ulaska u "peticu" i posedovanja stana u Zemunu. Dakle, ovim putem oštro demantujem da je postojao bilo kakav plan i dogovor između Ane i mene, takođe demantujem da sam imao stan u Zemunu - istakao je bivši robijaš, te nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Elita 7 Zadruga

Što se tiče mog boravka u "šestici", kao što mnogi znate, meni se tamo desio život. Sve što sam imao tada da kažem, rekao sam onda kad sam ustao i digao ruku i priznao svoje emocije i preuzeo odgovornost za svoje postupke. Dakle, apsolutna laž je da sa imao bilo kakav plan ili dogovor sa bilo kim. Jasno mi je da svako ima pravo da iznosi svoje mišljenje i na to ne mogu da utičem, ali ovim putem želim odmah da stanem na put novim teorijama zavere koje šire laži na moj račun. Sve se vidi, sve se zna, sve se još tad videlo, ljudi nisu šišarke - zaključio je Slavnić u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
topdžija

06.09.2023 12:52

Samo hvali još jedan elitni robijaš ovaj nevaspitani promiskuitetni matorac što se pali ko šibica na mlade ribice...

Vojvotkinja Tolstoj

06.09.2023 13:35

Pa, neka uđe. Nije jedini robijaš , ima sličnih negativaca, čuće se ; pa što onda da i za njega nema mesta... On bi bio "prihvatljiviji" da su "roditelji stavili prst na čelo i malo bolje vaspitavali decu. A ne terali "sojke" oboje" ; njemu bilo "sve pri ruci" : bilo dobro ili loše... I to je to !! Kasnije se TEK NE MOŽE ISPRAVITI !! Malo je i Ani i Zvezdanu taj život unazad što su ga vodili..., tako kako su ga vodili ... samo NEDOSTAJU OVE ABRONOŠE , MUŠKE I ŽENSKE, DA ZAČINE. Kačavenda mnogo poletela ; nije ništa ukapirala...bila je takođe poletela anonimka dok je još Ana bila u rijalitiju...