PRODUKCIJA OBJAVILA KONAČNU ODLUKU! Voditelj saopštio ko NAPUŠTA Elitu!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle noći još jedan takmičar je napustio Elitu!

PRODUKCIJA OBJAVILA KONAČNU ODLUKU! Voditelj saopštio ko NAPUŠTA Elitu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je došlo do iznenađenja u rijaliti programu "Elita 7" kada je takmičar Boža Džons napustio takmičenje. Naime, Boža je bio eliminisan zbog najmanjeg broja glasova, dok je Bojana Pavlović osvojila najviše glasova, a Anđela Šparavalo se našla na drugom mestu. Situacija je bila napeta, a Boža je prokomentarisao da su svi takmičari usmereni ka borbi za finale, što je rezultiralo visokim tenzijama u kući.

- Jedno od vas 40, drugi 31, treci 29. Najviše glasova ima Bojana, drugo mesto je Anđela, Elitu napušta Boža - izjavio je Darko Tanasijević. 

Foto: TV Pink/printscreen

Boža Džons

 


Boža Džons je već poznato lice iz rijaliti programa, budući da se takmičio i u prethodnoj sezoni "Zadruge 6". Istakao se svojim stavom da preferira starije devojke, a otkrio je i da ga je jedna gospođa finansirala i vodila na putovanja. Pored toga, Boža je poznat kao pevač koji potiče iz Iriga i koji ima veze sa mnogim javnim ličnostima, među kojima su Darko Lazić i Jovan Perišić.

Foto: Instagram.com

Boža Džons

 

- Pa svi su krenuli da se bore za finale, mnogo su svi napeti. Ostalo mi je upamćeno da dok je Miljana vodila radio, četiri para su se svađala - rekao je Boža.

Međutim, njegov odnos sa Darkom Lazićem je bio predmet spekulacija, posebno nakon što se nije čuo sa njim neko vreme. Mnogi su povezali ovo sa Božinim ličnim sukobom sa Barbarom Bobak, ali Džons je vešto izbegao da komentariše ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading