POZNATI PAR ZVANIČNO RAZVEDEN: Doneta važna odluka o podeli IMOVINE!

Autor:

Zabava

10.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Vergara je zvanično slobodna žena!

POZNATI PAR ZVANIČNO RAZVEDEN: Doneta važna odluka o podeli IMOVINE!

Foto: Profimedia

Nakon sedam meseci od objave da se razvode, Sofija Vergara i Džo Manganijelo su zvanično okončali svoj brak, kako prenosi "People". Prema dokumentima, njih dvoje su se dogovorili oko podele imovine i odlučili su da neće primati bračnu alimentaciju jedno od drugog.

Iako su mnoge iznenadili svojim saopštenjem o razvodu u julu prošle godine, Sofija Vergara i Džo Manganijelo su istakli da je to bila teška odluka koju su doneli kao dvoje ljudi koji se i dalje vole i brinu jedno za drugo. U saopštenju su zamolili za poštovanje njihove privatnosti dok prolaze kroz ovu novu fazu svojih života.

Republika

Foto: Instagram/sofiavergara

Sofija Vergara i Džo Manganijelo

Sofija Vergara nedavno je priznala da je jedan od razloga za razvod bio njen stav o deci. Dok ona nije želela da ima decu, Manganijelo jeste. Glumica je istakla da nije želela da bude "stara mama", posebno imajući u vidu da već ima odraslog sina.

- Dobila sam sina sa 19 godina, on sada ima 32 godine, spremna sam da budem baka, a ne majka. Dakle, čekam ljubav od tuđih, a ne svojih beba. Skoro sam u menopauzi, prosto to je prirodan tok stvari - izjavila je Sofija.

Republika

Foto: Profimedia

Sofija Vergara i Džo Manganijelo

Nakon pet godina braka, Sofija Vergara i Džo Manganijelo su okončali svoj brak, ali su istakli da i dalje neguju ljubav i poštovanje jedno prema drugom. Njihova odluka da se razvedu zbog različitih pogleda na budućnost pokazuje da su oboje svesni važnosti iskrenog komuniciranja i poštovanja ličnih želja i odluka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading