ZBOG OVE PEVAČICE JE NINO PROMENIO VERU: Krstio se kao Nikola da bi mogao da se venča u pravoslavnoj crkvi, posle razvoda usledio ŠOK (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.02.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač se, navodno, posle razvoda vratio svojoj veri, te je i sahranjen po islamskim običajima.

ZBOG OVE PEVAČICE JE NINO PROMENIO VERU: Krstio se kao Nikola da bi mogao da se venča u pravoslavnoj crkvi, posle razvoda usledio ŠOK (VIDEO)

Foto: E-Stock

Nino Rešić

Folk pevač Nino Rešić, koji je bio velika zvezda devedesetih godina, pored svojih hitova, iza sebe je ostavio tri ćerke Amelu, Tamaru i Sandru, koje je imao sa tri različite žene. 

Popularni pevač je tokom života svoju privatnost pokušavao da sakrije od očiju javnosti, ali mu to baš i nije polazilo za rukom.

Najveću medijsku pažnju privukao je njegov drugi brak sa pevačicom Sanjom Marković, koja je na estradi nastupala pod umetničkim imenom Sara, a sa kojom je snimio i duet.

 

 

Par se venčao 1996. godine, a na njihovoj svadi bilo je dosta njihovih poznatih kolega poput Dragane Mirković, Snežane Đurišić, Nade Topčagić, Nele Bijanić i mnogih drugih.

Ono što je posebno interesantno je to što je Nino, koji je rođen kao musliman, zbog Sare navodno prešao na pravoslavlje. 

U to vreme se u medijima spekulisalo da je Amir Rešić, koji se proslavio pod nadimkom Nino, u tom periodu promenio veru, te se krstio kao Nikola, kako bi sa Sanjom mogao da se venča u pravoslavnoj crkvi. Međutim, kasnije je kružila priča, da se posle razvoda vratio islamu, a po islamskim običajima je i sahranjen. 

Republika

Foto: Youtube

Nino Rešić je devedesetih bio jedan od najpopularnijih folk pevač

Podsećamo, popularni pevač preminuo je 2007. u 43. godini od perforacije pankreasa, uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola. 

Njegovi hitovi obeležili su devedesete godine na prostoru bivše Jugoslavije, a i danas je teško zamisliti da neko slavlje prođe bez njegovih pesama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading