EKSKLUZIVNI SNIMAK - Evo kako je sudija Matej Boltauzer UKRAO PARFEM na aerodromu u Beogradu (VIDEO)

Autor:

Sport

26.04.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponašao se kao i svaki drugi putnik u parfimeriji, a onda se okrenuo leđima prema kameri.

EKSKLUZIVNI SNIMAK - Evo kako je sudija Matej Boltauzer UKRAO PARFEM na aerodromu u Beogradu (VIDEO)

Foto: ST/REPUBLIKA, Starsport

"Ne znam ništa o tome. Izvinite, ne mogu da pričam", rekao je slovenački košarkaški sudija Matej Boltauzer na poziv redakcije Republike povodom našeg saznanja da je napravio sramotan potez i odvažio se da krade! On je na aerodromu "Nikola Tesla" ukrao jedan Tom Ford parfem vreda 221 evro. I to po povratku sa utakmice koju je 5. decembra sudio u Beogradu između Partizana i Monaka u 12. kolu Evroligekao da je običan razbojnik a ne sudija, koji treba da vodi računa o pravdi.

Republika

Foto: Republika

Matej Boltauzer "operiše" po aerodromu

Na njegovu nesreću, prodavnica iz koje je pokušao da odnese parfem je dobro obezbeđena i pokrivena je kamerama, pa ga je policija na aerodromu uhvatila na delu i odmah ga privela. Republika je došla do snimka, koji smo dobili sa sigurnosnih kamera iz prodavnice, a na kojem se vidi kako Boltauzer krade parfem.

Na njemu se vidi kako Slovenac, poput svakog drugog putnika, ulazi u aerodromsku parfimeriju i razgleda parfeme dok gura kofer. Međutim, on se sve vreme osvrće oko sebe. U jednom trenutku čovek koji je bio u istom delu prodavnice sa njim odlazi, što Boltauzer vidi kao pogodan trenutak za krađu. On se okrenuo leđima prema kameri i može biti da je bio svestan njenog postojanja jer je minut pre krađe više puta pogledao u tom pravcu. Ono što nije znao je da će se trenutak u kojem ubacuje parfem u džep jasno videti na snimku.

 

 

Kada ga je policija privela, i kada je Boltauzer shvatio da nema kud, odlučio se za njega najbezbolniju opciju pa je priznao krivično delo i sklopio nagodbu kak bi sebi olakšao kaznu. Ali i kako bi pokušao da zataška skandal koji je napravio kako to ne bi uticalo na njegov ugled i kako bi nastavio da se bavi svojim poslom kao da se ništa nije desilo.

Da ne želi da priča o tome i da mu je jedini cilj da zataška aferu, Matej Boktauzer je priznao i u razgovoru za Republiku. Slovenac se uredno javio na broj dostupan redakciji, ali kada je čuo o čemu se radi promenio je ton i jedva izustio samo nekoliko reči sa početka teksta.

Međutim, kada smo došli u posed snimka kontaktirali smo Boltauzera ponovo. Ovaj put nam se nije javio. Zatim smo mu poslali poruku i upitali ga za komentar snimka. Odgovor nismo dobili.

Imajući u vidu šta se desilo, kao i to da je on neko ko treba da vodi računa o sprovođenju pravde, pa makar i na košarkaškom terenu, ostaje da se vidi kako će ovaj greh uticati dalje na karijeru Slovenca. Odgovor ćemo dobiti već narednih dana ukoliko (ne)bude delegiran za naredne utakmice.

Međutim, neće biti iznenađenje ako se Boltauzer izvuče. On se mnogo puta izvlačio kada je sudio na štetu određenih klubova, pre svega srpskih. Naime, ne mali broj puta su i Crvena zvezda i Partizan tvrdili da ih je Boltauzer oštetio i za svoje stavove prilagali dokaze, kao što je sada policija imala dokaze za krađu parfema.

 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Dežela

26.04.2024 16:18

Znači, lopov sa iskustvom i karijerom.

NM

26.04.2024 17:45

Rekao je da ce sledeci put da plati...

Alex

26.04.2024 18:09

Ima ukusa

Ivan

27.04.2024 08:40

Koliko puta je Zvezdu pokrao 😡