POBEDNICA VELIKOG BRATA NESTALA POD MISTERIOZNIM OKOLNOSTIMA: Zastrašujuće poruke otkrile zašto je Marijana strahovala za život!

Autor:

Zabava

26.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prepiska nestale Marijane Seifert šokira javnost.

POBEDNICA VELIKOG BRATA NESTALA POD MISTERIOZNIM OKOLNOSTIMA: Zastrašujuće poruke otkrile zašto je Marijana strahovala za život!

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert

Nestanak Marijane Seifert, pobednice Velikog brata, i dalje je tema koja intrigira javnost, iako su meseci prošli od tog tragičnog događaja. Iako su mediji detaljno izveštavali o ovom slučaju, a porodica i dalje traga za njom, Marijanin nestanak i dalje budi interesovanje širom regiona.

Policija je brzo reagovala nakon što su pronađene Marijanine lične stvari na Mostu mladosti u Zagrebu, usmeravajući potragu ka reci Savi. Međutim, ni do danas Marijana nije pronađena, a oproštajna poruka koja bi možda osvetlila ovu mračnu situaciju takođe nedostaje.

Jedan od elemenata koji i dalje drži pažnju javnosti jesu uznemirujuće poruke koje je Marijana slala svojim prijateljima neposredno pre nestanka. Kako prenosi Informer, tim porukama ona izražava strahovanja za svoj život i iznosi jezive tvrdnje o tome kako je neko mogao inscenirati njeno nestajanje.

Republika

Foto: printscreen youtube

 

 

- Doslovno mi je rekao da može da inscenira da sam napravila neko s**nje i da me nema više. Samo se bojim da mi ne insceniraju nešto - jedna je od poruka koje je Seifertova poslala prijateljici u mesecima neposredno pre nestanka, dok je sledeće još jezivija:

- Ok je, ali osećam se ugušeno i ucenjeno, plače mi se. Bojim se na šta je još spreman. Ne verujem mu. Doslovno mi je reka da može da inscenira da sam napravila neko sranje i da me nema više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading