ISPRAŠILI SU NAM ZADNJICU! Trener Denvera besan: POTUČENI smo i OSRAMOĆENI!

Autor: M. M.

Sport

07.05.2024

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majk Meloun iskren nakon što je Minestora povela sa 2:0.

ISPRAŠILI SU NAM ZADNJICU! Trener Denvera besan: POTUČENI smo i OSRAMOĆENI!

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun

Košarkaši Denvera doživeli su debakl na svom parketu, pošto su u drugom meču polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige izgubili od Minesote rezultatom 106:80.

Gosti vode sa velikih 2:0 u seriji, a trener trener Nagetsa Majk Meloun bio je razočaran na konferenciji za medije.

- Isprašili su nam tur! Uzeli su inicijativu. Biće to veliki izazov za nas. Govor tela igrača nije ni blizu toga gde bi morao da bude. Potučeni smo kod kuće, osramotiili smo se pred svojim navijačima - kaže Meloun, pa dodaje:

- Njihova odbrana bila je previše za nas, dali smo sve da ih probijemo na svakoj poziciji. Moramo da napravimo neka prilagođavanja za sledeći meč.

Nakon meča u svlačionici je bio muk.

- U svlačionici je bilo vrlo mirno. To može da se shvati na mnogo različitih načina. Shvatiću to kao da su momci razočarani svojim izdanjem ove večeri, takođe i svi mi u upravi i stručnom štabu, uključujući i mene. Nadmudreni smo trenerski, nadigrani smo na terenu. Možete da se samosažaljevate ili da uradite sve što možete da biste bili bolji u utakmici broj tri. Nas tome je moj fokus. Da pokušam da ohrabrim momke da nastave da se bore. Niko ne kaže da će biti lako. Trenutno smo jako dobro svesni toga -  kaže Meloun.

Imao je molbu za navijače.

- Zamolio bih naše navijače da ostanu uz nas. Znam da ne izgleda sve tako dobro, znam da je bilo zvižduka i to jako dobro razumem, jer nismo igraali ni blizu svog nivoa, koji se očekuje od ovog tima. Ali ostanite uz nas, verujte u nas, uradili smno mnogo dobrih stvari - rekao je američki stručnjak i priznao da ne zna šta treba da uradi da podigne tim:

- Kao trener, tu ste da tražite od igrače da se takmiče i bore više nego što je to bilo u prvom meču. Imate igrače kojima je dužnost da urade to što tražite od njih, a taj rad nije nagrađen i to je ono što frustrira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading