HITNO ORGANIZOVALA POSETU DOKTORU: Procurila fotografija pevačice direktno sa klinike!

Autor:

Zabava

27.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska je otkrila zašto je morala da poseti svog omiljenog doktora, koji ju je preporodio.

HITNO ORGANIZOVALA POSETU DOKTORU: Procurila fotografija pevačice direktno sa klinike!

Foto: instagram.com/printscreen

Goca Božinovska

Poznata pevačica Goca Božinovska nedavno je obradovala svoje fanove objavom fotografije na Instagramu, otkrivajući da je posetila svog omiljenog doktora radi tretmana osvežavanja lica. Ova 50-godišnja pevačica oduvek je bila poznata po svom mladolikom izgledu, a sada nam je otkrila deo tajne održavanja svoje lepote.

Goca je oduvek bila otvorena po pitanju kozmetičkih tretmana i održavanja svog izgleda, ali retko kada je otkrivala detalje. Međutim, ovog puta je odlučila da podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da je posetila svog omiljenog doktora za estetske tretmane. Mnogi su se zapitali kako Goca uspeva da održi svoj mladoliki izgled, a sada su dobili deo odgovora.

Republika

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

 

Na fotografiji koju je objavila, Goca izgleda sveže i blistavo, a u opisu slike otkrila je da je posetila svog doktora koji ju je preporodio. Ovaj potez je izazvao veliko interesovanje i pažnju javnosti, jer je Goca poznata po tome da je uvek bila protiv većih estetskih zahvata i naglašavala je važnost prirodnog izgleda. Međutim, odlazak na tretman osvežavanja lica nije retkost među poznatim ličnostima, a Goca je odlučila da podeli svoje iskustvo sa fanovima.

- Osvežavanje lica pred leto - glasio je komentar Goca Božinovske.

Goca Božinovska je oduvek bila poznata po svom prirodnom izgledu i odlučnosti da ne podlegne pritiscima da se previše transformiše. Njeni pratioci su se uvek divili činjenici da je održavala zdrav i prirodan izgled, te je ova objava izazvala posebno interesovanje jer je otkrila da i dalje nastavlja da njeguje svoj prirodni izgled, uz pomoć blagih kozmetičkih tretmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading