NASTUP O KOM BRUJE SVI: Predstavnica Izraela pred izlazak na binu imala PORUKU za Srbiju!

Autor:

Zabava

09.05.2024

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eden Golan progovorila je o našoj Teya Dori!

NASTUP O KOM BRUJE SVI: Predstavnica Izraela pred izlazak na binu imala PORUKU za Srbiju!

Foto: Printscreen/Youtube/Eurovision Song Contest

Drugo polufinalno veče Evrovizije 2024 započelo je spektakularno, a voditeljke Malin Okerman i Petra Mede su uspele da održe pažnju publike tokom čitavog događaja. Samo 10 najboljih će proći u super finale, koje će se održati u subotu, 11. maja, a tamo će se takmičiti čak 26 zemalja. Naša predstavnica Teya Dora već je obezbedila svoje mesto u finalu sa pesmom "Ramonda", nakon sjajnog nastupa u prvoj polufinalnoj večeri.

Neposredno pre početka drugog polufinala, izraelska predstavnica Eden Golan je izrazila svoje divljenje prema srpskoj delegaciji. Ona je istakla da obožava Srbiju i da je pesma Teye Dore, "Džanum", dirnula nju i mnoge druge. Takođe, otkrila je da je upoznata sa Teyinim prethodnim pesmama, što je dodatno istaklo njenu podršku našoj predstavnici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EDEN GOLAN (@golaneden)

 

Nakon nastupa Teye Dore, hrvatski predstavnik se suočio sa izazovom, budući da je njegov tron ozbiljno poljuljan. Ovo je dodatno uzbudilo takmičenje i ostavilo publiku i fanove u nestrpljenju pred odluku o prolasku u super finale.

Eden Golan, predstavnica Izraela, izjavila je da uživa u takmičenju i da je fokusirana na pružanje najboljeg mogućeg performansa. Takođe je istakla da je ponosna što predstavlja svoju zemlju i da je okružena podrškom, a posebno je pohvalila tim za obezbeđenje koji se brine o njoj.

- Obožavam Srbiju! Mislim da Teya Dora ima odličnu pesmu, baš me je dirnula. Inače, znam neke njene prethodne pesme. "Moje more..." - zapevala je ona kratko stihove Teodorine pesme "Džanum", pa otkrila da li se srela sa našom predstavnicom.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Eurovision Song Contest

Eden Golan predstavnica Izraela

- Uživam ovde zaista, radim ono što najviše volim. Fokusirana sam na muziku i dobru energiju. Dosta ljudi me podržava, ponosna sam što predstavljam svoju zemlju, pogotovo u ovom trenutku. Fokusirana sam na to da dobro odradim nastup, da imam najbolji performans i iskažem naš glas. Imam ceo tim obezbeđenja koji brine o meni, tretiraju me odlično! Zaista uživam i osećam se odlično - rekla je predstavnica Izraela - izjavila je Eden Golan za "Telegraf"

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading