ZATOČENA PREDSTAVNICA IZRAELA NA EVROVIZIJI: Pevačicu drže na OKU, ne sme da se makne od POLICIJE! Jeza pred početak (FOTO)

Autor:

Zabava

07.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanredno stanje u Švedskoj, pripadnici policije i obezbeđenja hitno reagovali!

ZATOČENA PREDSTAVNICA IZRAELA NA EVROVIZIJI: Pevačicu drže na OKU, ne sme da se makne od POLICIJE! Jeza pred početak (FOTO)

Foto: GIL COHEN-MAGEN / AFP / Profimedia, Pixabay.com

Hotel u kojem boravi izraelska predstavnica na ovogodišnjoj "Evroviziji", Eden Golan, nalazi se pod pojačanim merama obezbeđenja. Naime, brojni pripadnici policije i obezbeđenja su raspoređeni kako bi osigurali bezbednost pevačice i sprečili eventualne incidente.

Na ulazu u hotel, primetno je prisustvo uniformisanih i civilnih pripadnika obezbeđenja, a čak i prolaznici su podvrgnuti ispitivanju kako bi se osigurala sigurnost objekta, prenosi Telegraf.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@EurovisionSongContest

Eden Golan predstavlja Izrael na Evroviziji 2024

Podsećanja radi, izraelskoj predstavnici je navodno rečeno da ne sme da napušta hotelsku sobu, osim ukoliko ide na nastupe i zvanične događaje u okviru muzičkog takmičenja. Ovo je posledica pro-palestinskih protesta koji se održavaju u Malmeu, gradu domaćinu takmičenja. Izraelski zvaničnici su čak uputili poseban zahtev kako bi izbegli da Golan održi generalnu probu na dan kada Izrael obeležava Dan sećanja na holokaust.

Inače, uprkos pozivima na bojkot zbog učešća Izraela i pojačanom obezbeđenju, u Malmeu je nedavno održana svečana ceremonija otvaranja ovogodišnje "Evrovizije". Međutim, upravo zbog pojačanih mera, mlada izraelska predstavnica je izostala na tirkiznom tepihom, kojim su prošetali učesnici 37 zemalja, svi osim nje. 

Republika

Foto: Tanjug/Jessica Gow /TT News Agency via AP

Teya Dora na otvaranju Evrovizije 2024

Podsećanja radi, Eden Golan će 9. maja, u drugom polufinalu pokušati da plasira Izrael u finale sa pesmom ''Hurricane'', a kladionice predviđaju da će se plasirati u 10 najboljih pesama. Prvo polufinalno veče, kada će nastupiti naša predstavnica Teya Dora sa numerom "Ramonda", održaće se večeras, 7. maja u 21 čas na Javnom servisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading