OVDE SE AMIDŽIĆ BAŠKARI SA ŽENOM I SINOM: Zaboleće vas GLAVA od cifre koju je uložio u LUKS STAN na Dorćolu (FOTO)

Autor:

Zabava

19.05.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva slika iz renoviranog stana!

OVDE SE AMIDŽIĆ BAŠKARI SA ŽENOM I SINOM: Zaboleće vas GLAVA od cifre koju je uložio u LUKS STAN na Dorćolu (FOTO)

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović nedavno su se uselili u novi dom na Dorćolu, jednom od lepših delova Beograda. Njihov stan je kompletno renoviran i prilagođen potrebama njihovog sina Peruna, a za renoviranje su, kako se navodi, uložili čak 100.000 evra.

Mina je podelila prvi kadar iz njihovog stana, na kojem se vidi voditelj kako drži novog naslednika u naručju. Dominantne boje u njihovom domu su svetle i nežne - bela za zidove i krem nijansa za kauč. Osim što je prostor svetao, on je prilagođen i potrebama dece, s obzirom da mali Perun ima svoju sobu, a isto važi i za Amidžićevog starijeg sina Matiju.

Prethodnih nekoliko meseci, par je živeo u stanu u elitnom naselju Beograd na vodi, ali su se uoči vaskršnjih praznika vratili na Dorćol, gde voditelj Pink televizije već poseduje nekretninu. Mina je imala određenu zamisao koju su majstori uspešno sproveli u delo, pa je stan kompletno renoviran i preuređen njihovim potrebama.

Podsećanja radi, voditeljka Mina Naumović Amidžić je pre nešto više od mesec dana rodila svom kolegi Ognjenu Amidžiću sina Peruna. Ona se nedavno oglasila na društvenoj mreži Instagram, te otkrila da se seli, a zatim prokomentarisala svoje izdanje.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Mina Naumović instagram

Nemojte rađati decu i seliti se u isto vreme, jer ćete izgledati kao da ste izašli iz kontejnera i pričaćete sami sa sobom. Srećni praznici! - napisala je Mina i dodala emotikon koji plače od smeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading