DŽASTIN BIBER POSTAJE OTAC: Pojavile se prve fotografije TRUDNE Hejli, čestitke se nižu kao lude!

Autor:

Zabava

09.05.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati par oodelio srećne vesti!

DŽASTIN BIBER POSTAJE OTAC: Pojavile se prve fotografije TRUDNE Hejli, čestitke se nižu kao lude!

Foto: instagram.com

Poznati par, Hejli i Džastin Biber, obradovali su svoje fanove obelodanjivanjem najlepše vesti - Hejli je trudna! Na setu fotografija koje su objavili, jasno se vidi njen trudnički stomak, čime su saopštili da će uskoro postati roditelji. Ovom radosnom vesti prethodili su video snimci na kojima su par delovao presrećno, ne skrivajući svoju radost.

Hejli je, prema snimcima, već u poodmakloj trudnoći, što je izazvalo dodatno oduševljenje među njihovim obožavaocima. Venčali su se 2019. godine i od tada važe za uzoran par koji uživa u ljubavi, a sada će njihova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana.

 

 

Hejli i Džastin Biber su postali poznati ne samo po svojim karijerama, već i po svojoj javnoj ljubavi. Njihova romantična veza započela je 2018. godine, a već naredne godine su se venčali. Oboje su često isticali koliko uživaju u braku i kako su jedno drugom najveća podrška.

Sudeći po fotografijama koje su objavili, Hejli i Džastin jedva čekaju da postanu roditelji. Njihova radost je zarazna, te su brojni fanovi izrazili oduševljenje i čestitali im na ovoj divnoj vesti. Pratićemo njihovu priču sa nestrpljenjem i radujemo se što ćemo biti svedoci još jednog lepog poglavlja u njihovom životu.

Ovaj srećan događaj ne samo da je obradovao par i njihove fanove, već je i podsetio na lepotu porodičnog života i radosti koju donosi dolazak novog člana u dom. Hejli i Džastin Biber su zasigurno spremni za ovaj novi izazov i sa velikim nestrpljenjem iščekuju dolazak svog deteta na svet.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading