SLAĐA ALLEGRO OBJAVILA NOVI KAVER! Evo koja saradnja je u pitanju i šta se sve sprema! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divno je imati priliku da otpevaš nešto što si oduvek voleo da slusaš.

SLAĐA ALLEGRO OBJAVILA NOVI KAVER! Evo koja saradnja je u pitanju i šta se sve sprema! (FOTO)

Foto: Sharan Concept

Slađa Allegro

Pevačica Sladja Allegro pored mnogobrojnih hitova kao i svojih projekata “Soba za plakanje”, objavila je novu obradu pesme “Kako starim” pod dirigentskom palicom Joce Savića koji je vođa orkestra muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno” ,. Sladja je oberučke prihvatila poziv. 

- Divno je imati priliku da otpevaš nešto što si oduvek voleo da slusaš. Maestralni Joca Savić ;ovek koji svira nekoliko instrumenata, komponuje, vođa orkestra Nikad nije kasno, moj prijatelj, pozvao me je da gostujem na njegovom novom projektu sto sam ja oberučke prihvatila. Kao sto čujete čuvena pesma Kako starim, je dobila novo odelo. Uzivala sam u snimaju, nadam se da ćete i vi dok je budete slušali - istakla je Slađja.

Foto: Sharan Concept

Slađa Allegro

 

Inače, Slađa Allegro rasplakala se tokom gostovanja nedavno u jednoj emisiji. Emotivni trenutak dogodio se kada ju je voditeljka upitala da li joj nešto u životu nedostaje. Slađa je otvoreno priznala da joj nedostaje njen otac, te da još uvek nije sažvakala tu bolnu činjenicu. Njene iskrene reči dirnule su mnoge, pokazujući njenu emotivnu stranu i duboku vezu sa svojim očevim sećanjem.

Foto: Sharan Concept

Slađa Allegro

 

Fali mi neko u životu, otac mi stvarno puno fali... Kako koji dan ide sve mi je nekako teže, ali ovako materijalno, to nikako... I kad se ima i kad se nema, ima se - pričala je Slađa tokom gostovanja u emisiji "Grand Magazin" i dodala:

Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sažvakala, bude mi žao samo što unuku nije video.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading