UBIJENA POPULARNA INFLUENSERKA: Muškarac je upucao ispred kuće, ovo su detalji STRAVIČNOG napada!

Autor:

Zabava

27.04.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna influenserka i TikTokerka ge ubijena ispred sopstvene kuće.

UBIJENA POPULARNA INFLUENSERKA: Muškarac je upucao ispred kuće, ovo su detalji STRAVIČNOG napada!

Foto: Tanjug/ V. Šporčić, Pixabay

Influenserka Om Fahad postala je poznata po svojim Tik Tok video snimcima na kojima je pevala i plesala uz iračku muziku u uskoj odeći. Međutim, njen život je tragično okončan kada ju je muškarac na motoru ubio ispred njene kuće u Bagdadu.

Stravičan napad se dogodio u petak, kada je još uvek neidentifikovani napadač upucao Om Fahad u njenom automobilu. Interesantno je da se napadač pretvarao da dostavlja hranu, dodatno naglašavajući okrutnost i iznenadnost ovog napada.

Republika

Foto: Instagram printscreen/om.fahaad94

 

 


Ova mlada influenserka nije bila pošteđena kontroverzi, budući da je u februaru prošle godine osuđena na šest meseci zatvora zbog deljenja video snimaka koji su sadržavali nepristojan govor koji je podrivao skromnost i javni moral. Ova činjenica ukazuje na to da je bila kontroverzna figura u iračkom društvu, gde su građanske slobode, posebno za žene i sek*ualne manjine, i dalje ograničene u konzervativnom ambijentu.

Nažalost, slučaj Om Fahad nije usamljen. 2018. godine, influenserku Taru Fares takođe su ubili muškarci u Bagdadu, što ukazuje na ozbiljan problem bezbednosti koji utiče na ove javne ličnosti u Iraku. Ovi tragični događaji bacaju svetlo na ozbiljne izazove sa kojima se suočavaju influenseri i javne ličnosti u zemlji koja se, i pored povratka prividne normalnosti, i dalje bori sa brojnim unutrašnjim poteškoćama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading