SRCEPARAJUĆA PORUKA ĆERKE NIKOLE JOKIĆA: Ovaj potez male Ognjene će vas oduševiti! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.05.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno u porodici Jokić.

SRCEPARAJUĆA PORUKA ĆERKE NIKOLE JOKIĆA: Ovaj potez male Ognjene će vas oduševiti! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

Sada i zvanično, Nikola Jokić je novi-stari MVP najjače košarkaške lige sveta. Srbin je po treći put poneo priznanje za najkorisnijeg igrača u NBA. U najužoj konkurenciji za nagradu su osim Nikole Jokića iz Denver Nagetsa bili još i Luka Dončić iz Dalas Maveriksa i Šej Gildžres Aleksander iz Oklahoma siti Tandera.

Jokićeva supruga Natalija je održala emotivan govor koji je dirnuo mnoge, ističući ne samo Nikolin talenat na terenu, već i njegovu nesebičnost i porodične vrednosti. 

- Kako je malo verovatno postalo verovatno. Nikola Jokić. Drugima talenat bez premca. Za nas nesebičan porodični čovek. Stranci ga mogu videti kao nekonvencionalnog ili neortodoksnog. Ali mi smo ga uvek doživljavali kao neverovatnog. Možda je malo verovatno da ponosni Srbin, izabran kao zanemareni 41. pik, postigao bi status koji je dostigla samo nekolicina A mi ćemo uvek verovati u naš, sada već trostruki MVP, ti si naš MVP i ja tebe volim - rekla je Natalija Jokić, a onda je usledio kratak komentar ćerke Ognjene:

 - I ja te volim, tata - poručila je Nikolina čerka.

 

 

Jokić je apsolutno zasluženo osvojio prestižnu nagradu. Somborac je u ligaškom delu takmičenja u najjačoj ligi sveta prosečno beležio 26,4 poena, 12,4 skoka i devet asistencija. Podsetimo, ovu nagradu Jokić je osvajao 2021. i 2022. godine. 

Ovo nije samo Nikolina pobeda, već i pobeda cele porodice. Sa tri osvojene titule MVP-a, Nikola Jokić je ušao u istoriju kao jedan od devetoricu igrača koji su postigli ovakav neverovatan uspeh. Njegov put od skromnog početka do postizanja ovog statusa definitivno je vredan divljenja i inspiracije za mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading