DENVER I MINESOTA BIJU ODLUČUJUĆU BITKU: Noćas će najveći Srbi navijati protiv Jokića, a evo i zašto!

Autor:

Sport

20.05.2024

00:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl.

DENVER I MINESOTA BIJU ODLUČUJUĆU BITKU: Noćas će najveći Srbi navijati protiv Jokića, a evo i zašto!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Denvera i Minesote odmeriće snage noćas od 2.00 časova u Koloradu u Bol Areni. Trenutni rezultat u seriji je 3:3, pa će ovo biti odlučujući meč za plasman u finale Zapadane Konferencije, tako da nas očekuje spektakl. Pobednik ovog duela ide na megdan Dalasu i Luki Dončiću koji su bili bolji od Oklahome rezultatom 4:2.

Veliki broj stanovnika Srbije zanimaće duel između Denvera i Minseote, prvenstveno zbog Nikole Jokića i po svemu sudeći navijaće protiv njega. Naime, ukoliko Nagetsi prođu dalje i dođu do same završnice NBA lige, Jokić će ponovo biti umoran za obaveze nacionalnog tima u okviru priprema za Olimpijske igre u Parizu. Finale najjače lige na svetu je zakazano 23. juna, a u tom periodu bi selektor Orlova već trebalo da objavi spisak za grad svetlosti. 

Jokić je propustio Mundobasket upravo zbog umora, pa će sigurno noćas svi u Srbiji biti protiv Nikole. Ekipa iz Kolorada je u poslednjem susretu ponižena, s obziro mda je meč okončala sa neverovatnih 45 poena zaostatka i jasno je da ukoliko u Koloradu žele da nastave odbranu prstena, pored uvek sjajnog Nikole Jokića, potreban je još neko od saigrača da odigra na zapaženom nivou, kako bi Denver obezbedio sebi učešće u finalu Zapadne konferencije NBA lige.

Ključna figura šeste utakmice bio je Entoni Edvards koji je ubacio 27 poena, ali i koji je tokom meča doživeo težak pad koji ipak nije uticao na njegovu impresivnu partiju. Svi ljubitelji košarke na ovom podneblju nadaju se da će finale Zapada doneti i nezaboravne duele između Nikole Jokića i Luke Dončića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading