CAR SPREMA TEREN ZA NASLEDNICU: Veliki radovi u Crikvenici, krenule pripreme za dolazak prinove! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je kao bomba odjeknula vest da Aleksandra Nikolić nosi dete Filipa Cara, nakon čega je Maja Marinković napravila haos na društvenim mrežama i raskrinkala bivšeg dečka.

CAR SPREMA TEREN ZA NASLEDNICU: Veliki radovi u Crikvenici, krenule pripreme za dolazak prinove! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", u blagoslovenom je stanju, saznaju domaći mediji. Naime, ona je zatrudnela sa doskorašnjim verenikom Filipom Carem, takođe bivšim zadrugarom, a da je u drugom stanju saznala je nedavno. 

Ona se oglasila i za medije i putem društvenih mreža, gde je podelila srećne vesti, otkrila da nosi devojčicu i da treba da se porodi u aprilu. Ona nije želela da se osvrće ikomentariše sve što je Maja Marinković iznela o svom odnosu sa Filipom Carem, ali je jasno stavila do znanja da joj je prioritet samo dete. 

Republika

Foto: ATA Images

Filip Car, Aleksandra Nikolić i Maja Marinković

Međutim, iako je Car demantovao Majine napade i tražio video-snimak, što je ona kasnije objavila, izgleda da želi da pokaže pratiocima na društvenoj mreži Instagram da će se boriti za ljubav sa Aleksandrom i budućnost sa njihovim detetom.

Filip je podelio da se njegova kuća trenutno renovira, zbog čega mnogi misle da preuređuje kako bi napravio dovoljno prostora za dolazak bebe i zajednički, porodični život sa Aleks. 

Još uvek nije najjasnije kako njihov odnos trenutno funkcionište, ali je Filip svima pokušao da stavi do znanja da je Maja njihove prepiske pustila samo zbog informacije da je Aleks u blagoslovenom stanju. 

Nakon naslova o Aleksandrinom trudnoći kao metak dolazi ko drugi nego naša noćna mora. Čekamo još neke da se jave pa onda slobodno uđite u Elitu i pričate o nama, samo molim vas neka se neko javi bar sa audi-snimcima, pričanja sa mnom. Poruke su za p*čke. Idem još malo da odpsavam, pa kad se vratim nadam se da će napaćena duša naći pošto smo se čuli, viđali šta god jedan onako validan snimak audio i video. Stvarno me sramota kome dajem na značaju - napisao je Car putem društvene mreže Instagram. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

28.09.2023 00:05

Nedavno otkrila??? A kad pre sazna i pol bebe, kako treba da se porodi u aprilu? Ako treba da se porodi u aprilu, onda je zatrudnela u septembru. Koji treći mesec? Makar znam da izračunam do devet. Jedino ako aleks nosi jedanaest meseci. PREVARANTKINJA neovejana. Hvata na bebu i laži. Mislila sam da je ovaj filip bar toliko promućuran. 🐉 🤮👹🐉🤮👹🐉