TRUDNA ALEKS NIKOLIĆ SE OBRATILA MAJI I CARU: Nakon saznanja da ju je verenik VARAO uputila opasne reči!

Autor:

Zabava

27.09.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica šeste sezone "Zadruge" konačno progovorila nakon vesti da je u drugom stanju i šok poruka koje je Maja danas podelila na društvenoj mreži Instagram.

TRUDNA ALEKS NIKOLIĆ SE OBRATILA MAJI I CARU: Nakon saznanja da ju je verenik VARAO uputila opasne reči!

Foto: ATA Images, PINK

Bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković danas je odlučila da raskrinka Filipa Cara i javno obelodani kako su njih dvoje sve vreme u kontaktu, dok je on govorio da je u srećnoj ljubavi sa Aleksandrom Nikolić, koju je verio tokom rijalitija "Zadruga 6"

Danas je odjeknula vest da je Aleks u drugom stanju, kako prenosi Pink.rs, nakon čega je Maja odlučila da razotkrije šta joj je sve Car radio iza leđa i kako je varao svoju verenicu. Nakon što je obelodanila sve prepiske, ona je podelila snimak dva plišana lemura kako se ljube.

Republika

Foto: ATA Images, PINK

Aleks Nikolić, Maja Marinković i Filip Car

Pobednica šeste sezone "Zadruge" prekinula je ćutnju i oglasila se putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, tako što je podelila video poruku sa neke stranice koju prati. 

- Da ti kažem nešto o tom "glasu", ne ovom glasu, nego unutrašnjem glasu. Onaj koji mi šapuće. Onaj koji mi govori šta je ispravno, a šta nije. Kad da odem i gde. To nije Šekspir. Ne izgovara nezaboravne rečenice i uvek mi se obraća direktno. Govori mi ko su mi pravi prijatelji. Kada  da kažem a kad ne, da li je osoba koja sedi pored ona sa kojom ću provesti ostatak života ili ne. Ponekad je taj glas kristalno čist idi, ostani, ispravno ili pogrepno. Ponekad samo šapuće - glasile su reči koje je izgovarao Morgan Frimen. 

Podsećamo, malo pre Aleks oglasio se i Car putem svog profila na Instagramu. 

Nakon naslova o Aleksandrinom trudnoći kao metak dolazi ko drugi nego naša noćna mora. Čekamo još neke da se jave pa onda slobodno uđite u Elitu i pričate o nama, samo molim vas neka se neko javi bar sa audi-snimcima, pričanja sa mnom. Poruke su za p*čke. Idem još malo da odpsavam, pa kad se vratim nadam se da će napaćena duša naći pošto smo se čuli, viđali šta god jedan onako validan snimak audio i video. Stvarno me sramota kome dajem na značaju - napisao je Car putem društvene mreže Instagram. 

Republika

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading