CAR VARAO ALEKS, A MAJU URNISAO ZBOG JANJUŠA: Verenicu debelo namagarčio, a bivšoj pravio LJUBOMORNE SCENE! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka objavila prepiske, sve je izašlo na videlo!

CAR VARAO ALEKS, A MAJU URNISAO ZBOG JANJUŠA: Verenicu debelo namagarčio, a bivšoj pravio LJUBOMORNE SCENE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Rijaliti učesnica i starleta Maja Marinković danas je odlučila da javno raskinka Filipa Cara i svima otkrije kako je tokom veze sa Aleksandrom Nikolić njoj slao poruke, zvao je i svojoj vernici radio iza leđa. 

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković raskrinala FIlipa Cara

Maja je odlučila da više ne pokriva Cara i nakon vesti da je Aleksandra u drugom stanju, kako je preneo Pink.rs, obelodani sve što se dešavalo u prethodnom periodu. Marinkovićeva je podelila silne prepiske između Filipa i nje, gde se vidi da ju je čak pozivao da dođe u Hrvatsku kod njega. 

U prepiskama koje je Maja podelila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, jasno se vidi da joj Car ljubomoriše, napada i prebacuje što je na stori okačila bivšeg dečka, Marka Janjuševića Janjuša

-  Nisam ti ja neki tamo, meni fore sa pijace ne prolaze. Ti dobro mene znaš. Nebitno, moja greška. Lep pozdrav. Nisi svesna koliko si se zaj*bala, a mene si spasila. Shvatićeš, mene lagati nećeš. Aj čuvaj se, pozdrav. Joj kao da ja tebe ne znam. Ti bi da si u kolicima išla da se j*beš. Da tebi nije bio neko tvoj ti bi se javila, znam ja tebe jako dobro, ali nema veze. Znaš kako bi je drago jer sam hteo i imao neki plan, ali dobro sam se osvestio - pisao je Car, i Maji prebacio što je Janjuš osvanuo na njenoj Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading