PROCURIO PRIVATNI SNIMAK MC STOJANA I ZORANE: Pogledajte šta reper radi u kolima sa 22 godine MLAĐOM DEVOJKOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama podelili snimak i pokazali kako uživaju u ljubavi!

PROCURIO PRIVATNI SNIMAK MC STOJANA I ZORANE: Pogledajte šta reper radi u kolima sa 22 godine MLAĐOM DEVOJKOM! (VIDEO)

Foto: M. M./ATAImages, Instagram

Mlada pevačica Zorana Mićanović nedavno je šokirala javnost kada je otkrila da je započela romansu sa MC Stojanom, pevačem koji je čak 22 godine stariji od nje. Iako su mnogi bili iznenađeni ovom neočekivanom vezom, Zorana i Stojan odlučili su da ne kriju svoju ljubav, već su počeli redovno da na društvenim mrežama dele zajedničke snimke.

Republika

Foto: instagram.com/zorana_micanovic_official, ATA Images

Zorana Mićanović i MC Stojan

Jedan od snimaka koji je privukao pažnju javnosti bio je onaj u kom je Stojan snimio Zoranu tokom njenog nastupa u jednom lokalu. Tada je Stojan poručio da su godine samo broj, naglašavajući time da ih razlika u godinama ne sprečava da uživaju u svojoj vezi.

Nedavno su ponovo izazvali pažnju objavom snimka u kojem se Zorana i Stojan voze u Stojanovom automobilu, pevajući njegovu pesmu. Mnogi su primetili Zoranin bujni dekolte, budući da je bila obučena u crnu haljinu sa velikim prorezom na grudima, dok je Stojan nosio crno odelo.

 

@mcstojan_14 Moja saci ima guzu najlepsu u gradu @Zorana Micanovic #fyp #fy #foryou #foryoupage #balkan #xyzbca ♬ Salji broj - MC Stojan

 

Podsećamo, Zorana nije htela da iznosi detalje veze nakon što je potvrdila navode.

Ne bih previše komentarisala, samo ću reći da je istina, u vezi sam sa MC Stojanom. Nije teško biti u vezi sa kolegom, on najbolje razume ovaj posao. Trenutno mi ništa ne zamera, možda kasnije. Ja još uvek ne razmišljam o svadbi, mlada sam – rekla je ona za domaće medije.

Republika

Foto: Instagram.com

Zorana Mićanović

Pre nekoliko nedelja, Zorana je najavila veliku žurku i progovorila o stanju svog oca.

- Sad u aprilu punim 19. godina. Prošle godine sam trebala da napravim punoletstvo, međutim zbog tatinog zdravlja nisam napravila, ali zato ove godine u maju pravim veselje, već se približava – rekla je mlada pevačica za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading