"RAZGOVARALI SMO MUŠKI": Arkan je jednu stvar ZAHTEVAO od Lečića! Glumac otkrio DETALJE njihovog sastanka

Autor:

Zabava

10.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić je mnoge očarao ulogom mafijaša u filmu "Bulevar revolucije".

"RAZGOVARALI SMO MUŠKI": Arkan je jednu stvar ZAHTEVAO od Lečića! Glumac otkrio DETALJE njihovog sastanka

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Godine 1992. Branislav Lečić privukao je veliku pažnju javnosti ulogom u filmu "Bulevar revolucije" u kojem mu je partnerka bila Bojana Maljević. Leka je tolliko dobro dočarao lik mafijaša Dragana Jakuze da su, kako je sam rekao, mnogi ljudi iz kriminalnog miljea poželeli da ga upoznaju.

Vreme, kada je film počeo da se prikazuje u bioskopima je zbog ratova i sankcija bilo veoma turbulentno za Srbiju. Glumac je jednom prilikom za Informer ispričao kakva je bila reakcija publike.

Posle tog filma mnogi kriminalci su hteli da me upoznaju. To je bilo čudo jedno. Ta tema je bila takva da je moj lik imao svoju devojčicu  koju je voleo, negovao i čuvao, a bavio se nezakonitim stvarima. To je bio period baš pred sankcije i čitav niz stvari koje su nam se dešavale bio je podloga za kriminalnu aktivnost i brzo sticanje para - rekao Branislav Lečić.

Republika

Foto: printskrin/youtube.com/Branislav Lecic/Official

 

Ulogom u tom filmu privukao je i pažnju Željka Ražnatovića Arkana, koji je za Lečića imao poseban zahtev.

On je godinama posle tog filma hteo da razgovara sa mnom. Njegov tadašnji prijatelj, sada pokojni, Nebojša Đorđević Šuca nam je organizovao sastanak u njegovoj poslastičarnici baš u trenutku kada je bio najmoćniji i najpoznatiji. Razgovarali smo muški. Ponudio mi je da se radi film o njemu. To je bio jedan mafijaški razgovor. On je bio jako inteligentan čovek. Rekao sam da je to dobra ideja i da on ima šta da ispriča, te da bi to mogla da bude interesantna filmska priča. Na njegov zahtev da ja igram njega rekao sam: "Znaš šta? Ti si ubedljiv lik i mislim da treba sam sebe da igraš". Onda je on zastao i rekao da smatra da ja to bolje radim od njega bez obzira na njegovu autntičnost i priču o njemu. Složio sam se sa njim. Rekao sam mu okej, ali da u mom profesionalnom životu postoje neka pravila - rekao je glumac, pa otkrio koji su bili njegovi zahtevi za Arkana.

Republika

Foto: ATA Images

 

- Prvo moram da pročitm scenario koji ti budeš napisao. Kada ga pročitam, onda ću odlučiti. Moram na tu stvar da gledam glumački na koji način ću je ja realizovati i ako nije dobro napisan, onda ne može za mene predstavljati izazov bez obzira što tvoja priča jeste. Vrlo brzo posle toga se dogodilo njegovo  ubistvo i to je propalo. I dan danas mislim da bi bilo zanimljivo ukoliko bi se ispričalo na pravi i verodostojan način - tvrdi Lečić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading