HOLANDIJA NEĆE NASTUPATI: Karambol na Evroviziji, publika totalno PODIVLJALA!

Autor:

Zabava

10.05.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnik Holandije na "Evroviziji 2024", Joost Klajn nije nastupio na generalnoj probi prestižnog muzičkog takmičenja nakon incidenta na konferenciji za štampu.

HOLANDIJA NEĆE NASTUPATI: Karambol na Evroviziji, publika totalno PODIVLJALA!

Foto: Printscreen/Youtube

Prema informacijama koje su stigle direktno iz arene u Malmeu, holandski predstavnik na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije, Joost Klajn, neće nastupiti na generalnoj probi pred finale. Ovo je izazvalo veliku pažnju prisutnih, a prema komentarima, postaje izvesno da neće nastupiti ni u finalnoj večeri.

Zvaničan mejl koji je stigao medijima saopštava da je istraga o incidentu sa holandskim umetnikom i dalje u toku. Takođe se navodi da se vode razgovori između EBU-a i AVROTROS-a, holandskog emitera koji učestvuje. Ova situacija je dodatno zakomplikovala već ionako napetu atmosferu pred finale.

 

 

Kako prenosi Telegraf, EBU je doneo odluku da Joost Klein neće nastupiti tokom Generalne probe 2, koja je veoma bitna jer o njoj glasaju žiriji u 37 zemalja učesnica. Umesto toga, koristiće se njegov nastup iz polufinala 2. Ovo je izazvalo različite reakcije među fanovima i predstavnicima medija koji prate ovaj događaj.

- Publika zviždi nakon što je voditelj rekao da Holandija neće nastupiti na generalnoj probi, na kojoj žiri ocenjuje performans takmičara. To može uticati na njegov plasman - napisala je jedna korisnica uz video na kojem se čuje kako publika negoduje.

Podsetimo, juče je održana i konferencija za medije gde su prisustvovali predstavnici zemlja na "Evroviziji", a holandski predstavnik na Evroviziji Joost Klajn tokom izlaganja predstavnice Izraela prekrio je glavu svojom zastavom i pravio se da spava, ne želeći da je sluša, što je očigledno bio njegov znak protesta i zbog ovakvog ponašanja proneo se glas da postoji mogućnost da on bude diskvalifikovan sa takmičenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading