ZGRĆE LOVU, A TOTALNI JE ANONIMUS: Ovo je najbogatija GLUMICA na svetu!

Autor:

Zabava

10.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejmi Gerc je žena koja može da "kupi" i Džordža Klunija i Toma Kruza zajedno!

ZGRĆE LOVU, A TOTALNI JE ANONIMUS: Ovo je najbogatija GLUMICA na svetu!

Foto: LNC / Marc Joseph / Camerapress / Profimedia

Za glumicu Džejmi Gerc malo ko je čuo, ali sada ovo ime dobro zapamtite! Reč je o najbogatijoj glumici na svetu!

Dok vlada mišljenje da su najpoznatija imena iz svetske kinematografije i najbogatija priča o ovoj glumici to demantuje. Džejmi Gerc je žena koja može da "kupi" i Džordža Klunija i Toma Kruza zajedno!

Filmsku karijeru je počela 1981. godine, igrala je u ostvarenjima "Izgubljeni dečaci", "Tvister" i imala sporednu ulogu u serijama "Sajnfeld" i "Moderna porodica", a na njenom bankovnom računu su milijarde.

Džejmi je sa suprugom Tonijem Reslerom suvlasnica Atlanta hoksa, a manjinski su vlasnici i Milvoki biversa zbog čega se njihovo bogatstvo procenjuje na 3 milijarde dolara.

Par je u braku od 1989. godine i imaju četvoro dece, sinove Olivera, Nikolasa i Tea i ćerku Abigejl, prenosi britanski Metro. Zanimljivo je da je, kada su se venčali 80-ih godina, Džejmi bila ta koja je prehranjivala porodicu jer je firma njenog supruga propala, ali kasnije se oporavio i zaradio milijarde.

Republika

Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

 

Gercova je rođena 1965. godine u Čikagu, pohađala je državne škole, diplomirala u srednjoj školi "Mejn Ist". Njeni roditelji su Šarin i Volter Gerc, koji je bio graditelj i izvođač radova, i ima dva brata, Majkla i Skota. U glumačke vode je krenula kada ju je otkrio Norman Lir u potrazi za talentima širom zemlje dok je studirala dramu na NIU.

Glumica je debitovala na filmu Beskrajna ljubav iz 1981. godine, nakon čega je usledila glavna uloga u TV sitkom seriji Square Pegs 1982–83. Veću pažnju stekla je glavnom ulogom u filmu Manje od nule iz 1987. godine, kao prijateljica osuđenog narkomana koju je tumačio Robert Dauni mlađi.

Inače, zvanično najbogatija glumica na svetu bila je holivudska zvezda Dina Meril, čije je bogatstvo procenjeno na 5 milijardi dolara. Meril je umrla 2017. što čini Džejmi najbogatijom živom glumicom na svetu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading