ČUDO NEVIĐENO: Spašen čovek koji je 116 sati proveo ispod ruševina zgrade (VIDEO)

Autor:

Svet

11.05.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spasioci su koristili dizalice, bušilice i kako bi pokušali da dopru do zarobljenih, a operacije spasavanja su i dalje u toku

ČUDO NEVIĐENO: Spašen čovek koji je 116 sati proveo ispod ruševina zgrade (VIDEO)

Foto: Služba zaštite i spašavanja Kolašin

Nakon tragičnog urušavanja zgrade u Južnoj Africi, danas je spašen čovek koji je 116 sati proveo ispod ruševina što je premijer južnoafričke pokrajine Zapadni Kejp Alan Vinde nazvao "pravim čudom".

U objavi na svom Iks nalogu Vinde je napisao da je preživeli uspešno spašen nakon pet dana koje je proveo ispod ruševina.

Zvaničnici su saopštili da je od 81 osobe koja je bila na licu mesta kada se petospratna zgrada urušila u ponedeljak u gradu Džordžu, istočno od Kejptauna, 13 poginulo, 29 je preživelo, a 39 još uvek nije pronađeno, prenosi Rojters.

Spasioci su koristili dizalice, bušilice i kako bi pokušali da dopru do zarobljenih, a operacije spasavanja su i dalje u toku.

Kad smo kod spasavanja, u indijskom predgrađu Avadiju, scena spasavanja sedmomesečne bebe koja je pala sa četvrtog sprata stambene zgrade postala je viralna na društvenim mrežama.

Prolaznici su se hrabro udružili kako bi spasili bebu koja je ležala na ivici limenog krova, dok su uspaničeni muškarci pokušavali da je brzo odnesu na sigurno.

Snimak je zabeležio vriskove posmatrača dok su trojica muškaraca hitro reagovali, a ostali su držali posteljinu spremnu da uhvate bebu ako sklizne dalje.

Na kraju, jedan od hrabrih muškaraca uspeo je da dođe do bebe i odnese je na sigurno mesto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading