OTKRIVENO KAD TREBA DA SE PORODI ALEKS NIKOLIĆ: Novi detalji trudnoće pobednice Zadruge!

Autor:

Zabava

27.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je kao bomba odjeknula vest da Aleksandra Nikolić nosi dete Filipa Cara, nakon čega je Maja Marinković napravila haos na društvenim mrežama i raskrinkala bivšeg dečka.

OTKRIVENO KAD TREBA DA SE PORODI ALEKS NIKOLIĆ: Novi detalji trudnoće pobednice Zadruge!

Foto: printscreen/RTV Pink

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", u blagoslovenom je stanju, saznaju domaći mediji. Naime, ona je zatrudnela sa doskorašnjim verenikom Filipom Carem, takođe bivšim zadrugarom, a da je u drugom stanju saznala je nedavno. Inače, u trećem je mesecu trudnoće, a lepe vesti i dalje krije od najbližih.

Ona je za domaći medij potvrdila da su glasine tačne i da nosi devojčicu, a nakon toga usledilo je još jedno oglašavanje na društvenim mrežama. 

- Dala sam izjavu već. Da, istina je trudna sam u aprilu treba da dođe na svet jedna mala devojčica i ništa sim toga me ne zanima. Poštedite me svih ostalih gluposti. Hoću da uživam u svojoj trudnoći - napisala je pobednica "Zadruge 6" na svom Instagram profilu. 

Republika

Foto: ATA Images, PINK

Aleks, Maja i Car

Podsećamo, danas je na društvenim mrežama odjeknulo da je Car sve vreme bio u kontaktu sa Majom Marinković, nakon što ga je ona raskinkala i sve objavila javno. Starleta je podelila njihove pozive i poruke, a kad je on tražio da dobio snimak svega toga kao dokaz, Marinkovićeva je i to pustila. 

Ja vidim da nekima nije dovoljno? Nema problema... Za svaku sledeću laž ide nastavak. Neigrajte se sa vatrom, možete da se opečete. Priče su vam smešne, ja baratam isključivo argumentima i istinom - poručila je Maja putem storija na svom profilu na druptvenoj mreži Instagram. 

Tražite snimak "gospodine" haha izvolite. Toliko o tome, o njegovoj ljubomori, posesivnosti, priznavanjem prevare za njegov rođendan, i tako dalje. Ne zaboravi Maja istina - napsiala je ona, a na razgovoru se čuje kako je Car ispituje za ljubavne partnere, a ona govori:

Rekla sam da imam jednog frajera, da nema potrebu da pričamo na tu temu. Kačiš patetične pesme, zoveš me, dok si posle u hotelu sa nekom k*rvom. Praviš problem jer se nisam javila, a ja sa tobom nisam u vezi. Žurka je bila privatnog tipa - govorila je ona.

Republika

Foto: ATA Images

Aleks, Maja i Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading