BRESKVICA UHVAĆENA U VRELOJ AKCIJI: Dohvatila se sa dečkom u kolima, kamera zabeležila sve!

Autor:

Zabava

13.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pokazala svima koliko je zaljubljena u svog partnera!

BRESKVICA UHVAĆENA U VRELOJ AKCIJI: Dohvatila se sa dečkom u kolima, kamera zabeležila sve!

Foto: printscreen/RTVPink

Pevačica Breskvica, poznata po svom muzičkom talentu i ljubavi prema svom dečku policajcu, ponovo je bila na meti paparaca, ali ovoga puta sa nešto drugačijim zapletom. Naime, dok je pevačica imala nastup u inostranstvu, njen dečko ju je sačekao ispred aerodroma, ali to nije bio običan susret nakon duge razdvojenosti.

Situacija je bila nešto drugačija ovoga puta jer je pevačica žurila da uđe u automobil svog dečka, a kako svedoče snimci sa "skrivene" kamere, nisu krili emocije ni pred paparacima. Breskvica je odmah po ulasku u auto "naskočila" na svog dečka, ljubeći ga i mazeći pred znatiželjnim pogledima okupljenih.

Snimak koji je uhvatila ekipa emisije "Paparaco lov" jasno pokazuje intimni trenutak između Breskvice i njenog dečka. On se smeškao i uživao u pažnji dok je pevačica iskazivala svoju ljubav pred svima. Ovaj neobičan trenutak je sigurno iznenadio mnoge, imajući u vidu da je dečko Breskvice inače poznat po svojoj ozbiljnoj profesiji.

Ovaj snimak definitivno je izazvao pažnju javnosti i pokrenuo brojne komentare na društvenim mrežama. Mnogi su se iznenadili ovakvim ponašanjem poznatog para, dok su drugi podržali njihovu iskrenost i otvorenost pred svetom.

Inače, Breskvica je na početku svoje karijera bila u vezi sa reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem, a njihov raskid jako teško je pao mladim fanovima koji su ih obožavali zajedno. U početku je Anđela prolazila kroz negativne komentare i osude jer je našla novog dečka, ali kako je njihova ljubav potrajala i pokazala se kao prava i iskrena, tako je haos na društvenim mrežama stao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading