POKAZALA TETOVAŽU NA INTIMNOM DELU TELA! Atraktivna pevačica u uskim helankama RASPALILA MUŠKU MAŠTU: Odmah bih te ženio!

Autor:

Zabava

14.11.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica zaludela mušku populaciju atraktivnim fotkama.

POKAZALA TETOVAŽU NA INTIMNOM DELU TELA! Atraktivna pevačica u uskim helankama RASPALILA MUŠKU MAŠTU: Odmah bih te ženio!

Foto: Republika

Mlada i popularna pevačica Anđela Ignjatović Breskvica nedavno je iznenadila svoje fanove kada je putem Instagram storija pokazala tetovažu na svom intimnom delu tela. Do skoro stidljiva pevačica, sada je odlučila da otkrije previše.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Breskvica

Naime, Breskvica je u uskim helankama pozirala pred ogledalom, a pritom je otkrila i svoju tetovažu koja se nalazi na intimnom delu ispod stomaka. Ova tetovaža već duže vreme intrigira njene fanove, ali je pevačica do sada uspevala da je sakrije. Međutim, ovoga puta je odlučila da pokaže svoju tetovažu i time razveseli svoje fanove.

Republika

Foto: instagram.com/brrrreskvica

Brekivca

- "Au kakva bomba", "Odmah bih te ženio", "Da li si svesna koliko si dobra", "Pucas od samopouzdanja, ubijaš kako izgledaš" - bili su samo neki od komentara ispod pevačicine fotografije. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Breskvica

Breskvica je već ranije pokazala svoju drugu tetovažu koja se nalazi na ramenu, ali ova na stomaku je do sada bila skrivena od očiju javnosti.

Inače, pevačica je otkrila da redovno trenira u helankama, što je i jedan od razloga zašto je odlučila da pokaže svoju tetovažu. Osim toga, mnogi fanovi su bili znatiželjni da vide ovaj deo njenog tela, a sada su konačno dobili priliku da to i učine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading