POKRADEN BIVŠI ZADRUGAR: Javno apelovao, otkrivena lokacija LOPOVA!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović ostao bezskupocenog uređaja!

POKRADEN BIVŠI ZADRUGAR: Javno apelovao, otkrivena lokacija LOPOVA!

Foto: Shutterstoc

Bivši učesnik šeste sezone rijalitija "Zadruga", Bilal Brajlović podelio je putem svog storija na društvenoj mreži Instagram da je pokraden. Naime, njemu je nestao telefon, a kako postoji aplikacija za praćenje on je podelio i na kojoj se adresi nalazi, nakon čega je javno zamolio osobu koja ga je otuđila da mu ga vrati. 

- Ko god mi je telefon uzeo nek ga fino vrati - poručio je Brajlović putem društvenih mreža. 

Republika

Foto: instagram.com

Bilal Brajlović otkrio da mu je neko ukrao telefon

Inače, Bilal je nedavno javno zapretio porodici Ahmić i uputio poslednju opomenu da će izneti kompletnu istinu o Aneli, ukoliko Sita još jednom bude jasno napisala da Brajlović laže u svojim javnim nastupanjima.

Bilal ističe da ima pravo da ne gotivi Aneli, ali da ono što sve poseduje o njoj, će izneti ukoliko Sita bude nastavila da iznosi, kako on tvrdi, laži o njemu, te da se nakon toga neće zaustavljali sa objavljivanjem istine o takmičarki aktuelne sezone "Elite". 

Republika

Foto: Youtube.com/Pravo LICE Estrade

Bilal Brajlović

- Ja kao sad ne smem ništa reći, samo neka kaže za ovaj klip, onda ću ja zvati i bivšu ženu, pa će videti ko kako priča i ko šta radi, ne gotivim Aneli, šta treba da joj ljubim stopala, a nemam lepo mišljenje o njoj? - poručio je Bilal, pa dodao:

- Kao ona mi je uterala strah u kosti, ne... Sad vam kažem, ako ja kažem, nek još jednom objavi stori da ja lažem, pa će biti sve pošteno, odgovaram njenim baba ludama, babetine od Aneli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading